resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 13155
    23 nisan 2017 galatasaray fenerbahçe maçı'nda sinirlerimi zıplatanlardan sadece birisi. ya arkadaş ne var bu amına kodumun sol tarafında ? iki kere, net olmasa da fırsat geldi ayağına. ilkinde ceza sahası köşesinde, çek sağına yapıştır veya solla gelişine vur. ama bir imza hareketi var kendisinin. topu önce bir sağ ayağıyla geldiği yöne doğru itiyor. sonra solla vuracak paşam. fenerbahçe defansı da armut topluyor tabi bu esnada. bir de ikinci yarıda sağ tarafına sürse topu tam yayda, kale karşısında ve etrafı yeminle bomboş. ne mi yaptı ? yine meşhur hareketiyle sola doğru keşmekeşin içine sürdü topu ve bruma'ya verdi. son dönemde oynadığı maçlarda yegane işi aldığı topu bruma'ya aktarmak. ver bruma'ya o artık bir şeyler yaparsa yapar.

    maç boyunca sanırım 4-5 tane korner attı. 3'ünü volkan'a yolladı. sonra 9 korner kullandık fener'i oyun olarak ezdik. he amk adamların savunma hattı kendi antrenmanlarında bu kadar güzel alıştırma yapamıyordur.

    sene sonu katar'a mı çin'e mi gider, memleketiutrecht'e mi yoksa eski takımı ajax'a mı döner bilemem ama artık galatasaray'da miadını doldurdu. çok güzel şeyler yaşadı ve yaşattı ancak kör olmaya da gerek yok. selçuk, sabri, semihler'le aynı kefeye koymuyorum ama gerçekten faydasız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın