• 6
    her biri beni heyecanlandırır. ama bundan sonraki ilki oldukça mutlu eder. gönül ister ki hemen şimdi olsun. yaz başı olur o da olumlu. ama görünen o ki koltuğa yapışan koala amcamız bi senemizi daha hiç edecek. tudor'u gönderip önce terim'in peşine takılacak. kibarca reddedilince rusya'ya lucescu amcaya gidecek. o da hayır diyecek. hazır kuzeye çıkmışken bi hagi'ye de soralım, gelir mi diyecek. ondan da ret yanıtı alacak. sonra gelip abdullah avcı'ya gidecek. ondan da ret yanıtı alınca artık akhisar, eskişehir, gaziantep'in hocası kim varsa alıp getirecek. çünkü adamın vizyonu bu kadar. terim, lucescu, hagi, abdullah avcı. o kadar. ötesi berisi yok. hamza'yı kovduğuna bin pişmandır şimdi. keşke kovmasaydım da onu yeniden takımın başına getirsem diyordur.

    neyse bulacak öyle böyle birini. gelen adam tonla oyuncu gönderip tonla oyuncu alacak. zlatan, kalinic, dembele, mandzukic'i istiyoruz denecek. gelen oyuncular emre akbaba, emre güral, deniz türüç, ismail türüt, deniz kadah falan olacak. lig başlayacak. biz sinirden kendimizi yiyeceğiz. saçma sapan puanlar kaybedip daha 5. hafta liderin 8 puan falan gerisine düşecez. puro içip viski yudumlamak dışında meziyetleri olmayan muhalefet de basına sert demeçler verecek. taraftar demeye bin şahit sucukçular nemalanmaya devam edecekler. koala yine istifa etmeyecek. 15. haftada şampiyonluğa havlu atacaz yine. kahrolacağız. koala görümcesinin kaynının adını tt arena'ya verecek. böyle böyle derken mayıs 2018 gelecek. koala arkadaş efsane bir başkanlık döneminin getirdiği özgüvenle yine aday olacak. biz yine kahrolacağız.

    abdürrahim albayrak başkan olacak. o da, koalanın getirdiği hocayı gönderecek ve terim'e gidecek. terim olmazsa hamza. o da olmazsa bülent korkmaz falan. ööööfff yazarken bile içim daraldı. dilerim her bir kelimemde yanılırım da galatasaray yeniden yükselişe geçer.
App Store'dan indirin Google Play'den alın