resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 13134
    (bkz: 23 nisan 2017 galatasaray fenerbahçe maçı)

    kendisine gelen eleştirilerin çoğu sürü psikolojisinden kaynaklıdır. maçta organize tek bir atağımız var, onda da zaten kendisi rodrigues'i kaleci ile karşı karşıya bırakmıştır. sürü psikolojisi diyorum çünkü bu pozisyonda rodrigues golü atsa wesley için bambaşka yorumlar okuyor olacaktık. aslanım wes, bir pasıyla kilidi açtı diyecektik. ancak malum pozisyonda gol gelmediği için tam tersi yorumları okuyoruz.

    wesley her maç bu şekilde 2-3 pas atsa benim gözümde yaratıcılık noktasında üzerine düşeni yapmış oluyor. her maç 2-3 kez karşı karşıya bırakacak pası atmak öyle kolay bir eylem değil. bunu yapabildiğin zaman wesley sneijder oluyorsun zaten. ligimizin kriterlerinde öküz gibi savunması olan, güzel alan kapatan bir takıma karşı ki bu takım fenerbahçe ve fenerbahçe'ye karşı o kilit pası atmış adam. takım arkadaşının pozisyonu değerlendirememiş olmasının günahı wesley olamaz.

    şunu da belirteyim; fenerbahçe maçında bence de iyi oynamadı, standartlarının altında kaldı. ancak eleştiri yaparken bütünü ile eleştiri yapıp, lan rodrigues o golü atsa wesley için aynı şeyleri yazar mıydım yoksa yaptığı asisti mi konuşurdum diye insanların kendisine sorması lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın