• 268
    ulan tamam kalitesiz derbi oldu falan ama, kaybetmeyi haketmediğimiz de maçtır. tudor hoca malesef başarılı sonuçlar alamıyor, bütün büyük maçları da kaybetti ama hem beşiktaş hem be bugün ciddi manada kaybetmeyi de haketmedi, kısmet de olacak arkadaş, biz malesef kötüyken kısmet de yanımızda olmuyor.

    bunun dışında tipik bir fenerbahçe galibiyeti oldu. bizim camia olarak nasıl bir kupa winner ruhumuz var ise, hiç gocunmaya gerek yok, bu fenerbahçe'de de derbi winner ruhu var. işin özeti budur, adamların tarihi şöyle galibiyetlerle dolu, sadece bize değil diğer derbilerde de böyle skor alıyorlar yıllardır. rezil sezon geçirseler dahi o sezon içinde elle tutulacak derbi zaferleri kalıyor geriye en azından. bizde malesef o yok, kötüysek reziliz, iyiysek zirvede, ortası hiç yok. yani tarihimizde şöyle bir galibiyetimiz yoktur mesela, rakibin tek kale oynayıp bizim tek pozisyonda atıp maçı aldığımız, olacağını da hiç sanmıyorum, bu biraz genetik meselesi.

    bu tarz loserlık ve taraftarın çok gereksiz volkan'a madde atmasıyla malesef trabzonspor'a benzedik. hepimizin kabahatı var, kibir göstermek, rakibi ekstra motive etmek gibi. yani şu maçın öncesinde bile hala 4 yıl önceki sneijder golleriyle gaza gelmek falan yanlış hareketler. şu nefrete harcadığımız enerjiyi yönetim protestosuna harcasak defedeceğiz. yoksa böyle içerde dışarda rakiplerimizin galibiyetini almak, şu stadı iyice yol geçen hanına çevirtmek devam edecek korkarım...
App Store'dan indirin Google Play'den alın