• 564
    bu soruya cristiano ronaldo diyen adam estetik yoksunu, sanat düşmanıdır. ronaldo tıpkı destekçisi olan sanat düşmanı arkadaşların fikirlerine sahip. messi'yi futboluyla alt edemediği için istatistiklerle ve magazinle alt etmeye çalışıyor. messi ise saha dışında ronaldo'nun yarısı kadar haber değeri taşımasa da kapitalist düzene rağmen sahada futbol severler tarafından birinci, sanat düşmanları içinse en kötü ihtimalle ikinci konumda.

    eskiden maçları ntv spor'da şifresiz izlerdik. şimdi la ligayı da para verip izlemek zorunda kaldığımız için çoğumuz takip edemiyoruz. dolayısıyla kim napıyor bilmiyoruz. ancak yakın tarihte oynanan maçları izleme fırsatı bulduğum kadarıyla söylemeliyim ki ronaldo'nun futbolu geriye gitmiş. messi de eskisi gibi yaldır yaldır değil fakat ronaldo resmen top oynamıyor. gol atamadığı maçlara 3 puan yazdığını sanmıyorum. russel westbrook'a dönüşmüş vaziyette. ve bu durum kendisini antipatikleştiriyor. ben kendi adıma; hiçbir bok yapmayıp penaltıdan attığı golden sonra sanki maçı kendi almışçasına şov yaptığı atletico madridle oynayanan şampiyonlar ligi final maçında kendisine notumu verdim.

    messi'ye gelirsek. la liga'yı sayarsak ronaldo'nun oluru yok zaten de biz en büyük kupa kabul ettiğimiz şampiyonlar ligi sayılarına bakalım. messi 4 defa almış. hadi ilkini ronaldinho'ya yazın. ronaldo 3 defa kazanmış. barcelona'nın dramatik bir şekilde elendiği inter ve chelsea serileri de var ki onlar da olsa.... aralarında yapılan maçlar ve lige girmiyorum bakın.

    sadece atılan gol istatistiğine bakıp ronaldo messi'den iyi demek alex hagi'den iyi demekle benzer. kaldı ki messi'de ronaldo kadar atıyor. hadi fenerbahçeli biri alex hagi kıyısından etkilenip "ronaldo aga" diyebilir de galatasaraylılara noluyor yahu?

    samimi söylüyorum. eski bir ronaldo fanboyuyum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın