• 5044
    soğudum yemin ediyorum. galatasaraylılığımı askıya aldım kafası değil söylemeye çalıştığım. klubün mücadele gücü kalmamış, önümüzdeki seneleri görür gibiyim. 2020'ye kadar iki beşiktaş, bir fenerbahçe şampiyonluğu görürüz. önümüzdeki 3-4 yıl yine her branşta fenere kaybederiz. yine 6 ay'da bir hoca gelir, gider. hiç taraftarlığımı askıya aldım kafasına sahip değilim ama ilk defa digitürk'ü kapatmayı düşündüm bugün. maç günleri program yapmam ve evde olurum, şimdi maç varmış yokmuş umurumda olmaz sanırım.

    takım kötü gidiyor ve kızıyorum durumu da değil bu, galatasaray'ın çok kötü olduğu zamanlarda bile maç saatini iple çekerdim. telegol'deki galatasaray'da çöküş belgeseli tarzı videoları geyiğe alarak izlerdim, şimdi içimden sanki bir duygu'yu söküp aldılar. son dk'da yediğimiz gol sebep olmadı buna, buna maç devam ederken bu adamlar öle ya da böle bir gol atar, kazanır duygusunun ya da kadıköy'de yine kaybederiz duygusunun, klüp ve taraftar tarafından içselleştirilmesi sebep oldu.

    klubün genetiğine yazdılar bunu, yazılmasına müsade ettiler ve bunu değiştirmek için isyan etmiyorlar. öğrenilmiş çaresizliğe doğru gidiyor bu. gerçekten üzülmüyorlar, aziz fener yenilse, sinirden oturup ağlıyodur eminim. adam kadın basketbol koçunu, galatasaraya yenildi diye direk kovdu. bu sene fenere karşı aldığımız tek galibiyetti bu. doğru yaptı, yanlış yaptı değil mevzu, adam hazmedemiyor. bizimkiler ise sürekli yeniliyoruz ve isyan etmiyorlar. dursun emin olun üzülmüyodur, sadece nerden çıktı şimdi bu, bir sürü tepki çekecez diye hayıflanıyodur. emin olun böledir.

    bu kabullenmişlik bir şeyleri aldı götürdü benden, bunu ilk defa bugün hissettim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın