• 264
    bu maç özelinde birkaç şey sıralayacağım şimdi, buraları takip eden bir yönetici, futbolcu felan varsa onlar da okusun.

    *taraftar sözüm size, hesapta kendi sahamızda oynuyoruz. rakip gram baskı hissetmiyor. kadıköy'de neden kazanamıyoruz, çünkü adamlar baskının kralını yapıyorlar en ölü halleriyle bile. bizimkiler volkana iki tane su atıyor, bitti gitti. gerçek bir baskı kurmayı beceremiyoruz. bu kafayla kadıköy'de 40.yılı da görürüz. arena'yı cehenneme çevireceksin cehenneme, adamlar birbirlerini duyamayacaklar 90 dk. ayakları titreyecek kamillerin. blica'nın, bekir'in düştüğü duruma düşüreceksin her derbi'de. yoksa içerde 3 sene de bir tokatlar elemanlar, kadıköy'de de o sene bu sene diye gezersiniz her sene. adamlar 50.galibiyetini aldı lig'de bize karşı. biz de 33 kez kazanmışız. 17 galibiyet fazla almışlar. mevzu gs-bursa rekabeti gibi bir hale bürünecek neredeyse.

    *yönetim sözüm size, adam gibi takım kuracaksınız, bu takım 2012-2014 periyodunda sürekli feneri tokatladı, niye biliyor musunuz. çünkü gerçek futbolculara sahiptik, lider adamlardı onlar. ufa, melo, elmander, drogba, riera vs. bunlar sadece lider kişilikler değiller, ayrıca fizikli adamlar. çelimsiz, vitaminsiz, götünü döndüremeyen adamları topçu diye doldurmuşsunuz takıma. anadolu takımı ile oynarken bile eziliyorlar. hem iyi hem fizikli oyunculardan kurulacak takım. 1.80 lik türk stoperlerle kuyruğunuza teneke bağlarlar. bitti mi bitmedi, 6 ay da bir hoca değiştirilmez, aziz'in ilk yıllarındaki gibisin dursun. zannediyosun ki denizli gelecek şaha kalkacaz, tudor gelecek uçacaz. vizyonunuza tüküreyim. ayrıca fb her branşta tokatlıyor bizi. ezeli rekabet diye bir şey kalmadı. ben o koltukta otursam, utancımdan insan içine çıkamam. işi gücü bırakır, bu devran nasıl döner diye kafa patlatırım. gerekirse amatör branşlar ile başlarım, yatırımlar yapar ve bu hegomanyayı kırarım. futbol için paran mı yok kamil kardeşim, o zaman diyeceksin taraftara 2-3 sene bir şey beklemeyin, küçülüyoruz, gerekirse bir kaç yıl orta sıra takımı olucaz. siz de bize destek olun. bak kimse ses ediyor mu.

    beş branş bırakın kardeşim gerekirse; futbol, voleybol ( erkek-kadın ) basketbol ( erkek-kadın ). futbol dışındaki branşlarda başarılı olmak inanın çok zor değil. fb'nin de senin kadar borcu var ama tokat manyağı oluyorsun her sene. isyan edin isyan. bir iki senenin konusu değil bu. 2000 yıllar itibariyle sürekli bu şekilde ezikleniyoruz. biri de çıkıp isyan etmiyor. adamlar haklı olarak her sene böyle, cimbom'a böyle çekiyor. isyan et dursun isyan. isyan edin kardeşim. kabulleniyorsunuz bu durumu yıllardır, çıkın şu mösyö kafasından. isyan edin allahınız kitabınız varsa.
App Store'dan indirin Google Play'den alın