• 5039
    resmen şerefsiz, haysiyetsiz ve aynı zamanda iş bilmezlerin eline düşmüş türk sporunun lokomotif kulübü. mevcut yönetim döneminde nerdeyse bütün branşlarda alaşağı olmuştur. zira ibra edilmeyip düşürülen adnan polat başkanlığı döneminde erkek basketbol takımı euroleague'de cska maçlarını yaşatmış ve yüzümüzü güldürmüştü. bu boktan yönetim döneminde vaziyet o kadar kötü ki divanı türkiye'nin beyin takımından oluşan (en azından öyle sanıyoruz) güzide takımımız yaşanan onca hatta belki daha da fazla skandaldan sonra dahi genel kurulda ibra edilmiştir. takımın bu durumundan dursun özbek çapsızı kadar satılık divan üyeleri de sorumludur. bununla beraber ultraslan denen tribünleri tekelinde tutan sucukçu ve aynı zamanda satılık taraftar grubu da istifa çağrısı yapmayarak bu rezilliğe çanak tutmaktadır.

    biraz daha aşağılara inersek futbol takımında oyuncular ve her ne kadar görevde daha yeni olsalar da teknik ekip bu yönetim yakışsa da galatasaray'a yakışmamaktadır. en kısa zamanda hepsinin kulüple ilişiği kesilmelidir.

    kulübün resmen çivisi çıkmış vaziyette. en alttan en üste kadar istisnalar hariç herkes armaya ve renklere ihanet etmekle meşgul. buna rağmen bir yeni türkiye gerçeği olsa gerek kimsenin sesi çıkmıyor. başakşehir dışarda 4 atıyor. bir hafta sonra bitmiş fenerbahçe'ye mağlup oluyoruz. ligde kaçıncı olduğumuzu google'da aratmasa bilecek adam yok ve o yönetim yerinde duruyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın