• 118
    siz gerçekten bu maçı kaybedince yönetimin gideceğini mi düşünüyorsunuz? o halde sizin için üzgünüm dostlar çok safsınız. her türlü kepazeliği yapmış yönetim bir derbi kaybetti diye mi gidecek? güldürmeyin.

    bu maçı kaybedince orada burada fener taraftarının kafanızı sikmeyeceğini mi düşünüyorsunuz? siz bunları da tanımamışsınız o zaman.

    ''yok ülkenin hali şu bu'' mu diyorsunuz? o zaman düşünelim... burada çoğumuz galatasaray yenilince hayatı sorgulayan, her şeyden soğuyan belki de yeme içmeden kesilen tipleriz. biz buyuz evet. eğer siz bir fenerbahçe maçını umursamıyorsanız normal hayatınızı çok çok merak ediyorum. herhalde depresyonda falan olmalısınız. samimi değilsiniz.

    bırakın bu ''ya o kadar para vereyim de x futbolcuya şunu mu versinler'' kafasını. maalesef rezalet bir dönemden geçiyoruz. ama bu engel olmamalı. he eğer bu engelse 14 sene şampiyon olamayan ama tribünleri dolduran büyüklerinizle gurur duymayın lan!

    ne güzel bir yazı görmüştüm: ''galatasaray'a küsme hakkı 14 sene şampiyonluk göremeyen abilerimize verildi ve onlar bunu kullanmadı. bize n'oluyor amk?''

    ne zaman sahamızda bir derbi olsa medya falan susar böyle. hiçbir şey düşünmüyorsanız o sinsileri düşünün. bu takım 4 senedir kaybetmiyor fenerbahçe'ye bu sahada, kazanınca volkan neler yapar bir düşünün.

    illa da yok ben umursamıyorum diyorsanız susun lütfen. umursayan taraftarın heyecanına limon sıkmayın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın