• 138
    https://twitter.com/...s/855189429618651136

    ''saygı göstermeyi bilen dostlar alınmasın; bir başka dostun cümlesiyle iyi geceler: hayallerinizin bittiği yerde bizim gerçeklerimiz başlar.''

    işte karşınızda galatasaray medya ve iletişim direktörü. bu adam iletişim direktörü olmadan önce yönetimin en büyük muhalifiydi. şimdi ise beceriksizliklerini geçmiş ile örtmeye çalışıyor. podolski transferini bile makul bulan adam sonuçta. '' arsenal 15 milyon euro'ya aldı, oynatıp 600 bin'e inter'e kiraladı, 2.5 milyon'a galatasaray aldı, oynatıp 2.6 milyon''a sattı, hesap bu!!'' şöyle salakça bir açıklama ile poldi transferini başarılı bulan adam. acaba iletişim direktörü olmasa bunu der miydi?

    evet arkadaşlar geçen sene galatasaray içeride beşiktaş'a 1-0 yenildi ve beşiktaş'ın önü açıldı. sonra da şampiyon oldular. bu adam naptı biliyor musunuz? gitti 4 yıldız hala bizde diye paylaşım yaptı. amaç ne fenerbahçe'nin şampiyon olamaması. yahu kardeşim sen beşiktaş'ı yenememişsin. üstüne üstlük şampiyonlukla önünü açmışsın. gelmiş 4 yıldızla övünüyorsun. beşiktaş'ın şampiyonluğuna seviniyorsun. neden? çünkü fenerbahçe olamadı diye. sen kaçıncı bitirdin o sezonu? 6. (altıncı) işte bu zihniyet galatasaray'ı bitiriyor.

    şimdi de gelmişler sosyal medyadan uefa kupası resmi paylaşıyorlar. hayaller biter gerçekler başlar filan. bu nedir ya? sen ilk önce bugünün hesabını ver! ligde kaçıncısın? derbilerde naptın? içerde dışarda beşiktaş'ı yenebildin mi? tranfer sezonunu beşiktaş'tan iyi geçirdin mi? beşiktaş'tan daha iyi futbol oynuyor musun? bu sene beşiktaş'ın avrupa da yapabildiklerini sen yapabildin mi? sen uefa ya bile gidemiyorsun!! gelmiş 20 yıl önce kazanılmış kupa ile övünüyorsun.

    sanki her sene şampiyon olup uefa kupası kazandırıyor paşam? bu acizliğinizden ben utanıyorum. senin başkanından da senden de. gazeteciyken tarafsızım diye övünen adam, içeride olmadan önce muhalif olan adam, şimdi yönetimin tüm beceriksizliğini görmezden geliyor. senin gibilere sektörde omurgasız diyorlar. sen de öylesin.

    sosyal medya'yı iyi takip ediyorsan buraları da okuyorsundur iskender. gücün varsa beni bul. çapsız herif. i

    edit: bazı arkadaşlar komik ya espririk böyle şeyler demiş. avrupa'da böyleymiş. bak güzel arkadaşım türkiye'de futbolda nefret var, kin var. her takım taraftarı rakibinden tiksiniyor ve nefret ediyor. bunu sokakta da görürsünüz sosyal medyada da. senin ülkende futbola dair hoşgörü yok. spor taraftarlılığı yok. sen sadece takımını önemsersin. o yüzden senin yaptığın espriden sayılmıyor. buna acizlik denir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın