• 12
    20 nisan 2017 beşiktaş olimpik lyon maçından sonra yaptığı #tarihbirkereyazıldı paylaşımını gereksiz bulduğum sayfa.

    bizler taraftar olarak herhangi bir maç sonrasında bu şikeciler ile gerekli dalgayı geçebiliriz, geçiyoruz, geçeceğiz de (not: "avrupa'da kardeşiz, bu arada bokumun pembe olduğunu söylemiş miydim?" diyenlerden değilim). fakat, kulübün resmi ağızdan paydaşı olmadığı bir maç/olay sonrasında bu tarz paylaşımları, ben tahayyül edebildiğim en alt seviye olan fenerbahçe seviyesine inmek olarak değerlendiriyorum, hele bir de tarihimizin en kifayetsiz döneminden geçerken.

    son olarak kullanılan hashtag'e de biraz değinelim. bizim açımızdan alacağımız bir uefa kupası #tarihbirkereyazıldı dediğimiz için önemsiz mi olacak? #tarihbirkereyazıldı dediğimiz için bu başarıyı bir daha tekrarlamaya ve hatta üstüne çıkmaya gerek yok mu? #tarihbirkereyazıldı ise uefa avrupa ligini kapatmalı mı? #tarihbirkereyazıldı denildiği için başka kulüplerin bu kupayı alması tarihe yazılmayacak mı?

    yazdıkça sinirleniyorum, biz bu kulübü öz bilincimizle temsil ettiği erdemleri görerek, bunların çatısı altında yer almak istediğimiz için sevdik, hem de çok. bu kifayetsiz yönetim ve onun alt uzuvları kendi seviyesizliklerini her yere sıçratıyor.

    bu tarz fenerbahçe seviyesi paylaşımları beğenen, forward eden, retweet eden renktaşları bir de bu açıdan konuya bakmaya davet etmek istiyorum.

    not: yazarlar aynı konuyu (bkz: galatasaray sk twitter) başlığında değerlendirmişler, ben paylaşımı instagramda gördüğüm için buraya yazdım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın