• 29
    2011'de `les ottomans` 'da yapılan toplantılar neticesinde ünay aysal'ın listesine önce girmiş (davet edilerek), sonra da listenin kesinleşmesinden ve kulübe teslim edilmesinden 1-2 gün kadar önce kendi isteğiyle ayrılmıştır. rivayet muhtelif olduğu için tam olarak neden böyle bir karar aldığını bilemiyoruz..

    aileden koparak daha farklı disiplinlerde iş yapma cesareti göstermiş ve bunda da son tahlilde başarılı olmuştur, galatasaray'a ilgisi ve düzenli takibi olduğu bilinmektedir (bkz: pegasus tribünü) ; gerçi bu sponsorluktan sonra bir katkısı olmamıştır sanırım ama hangi zenginimizin düzenli katkısı vardır zaten?

    ileride düzgün bir yönetim kurulumuz olursa girmesini ve ileriye dönük olarak kendini kulübü ve o çok acayip genel kurul üyesi yapısını tanımak üzere geliştirerek, alacağı görevlerde başarılı olarak ilerlemesini isterim..

    iki faydası olacaktır bunun, birincisi kendisinin katkıları gerçekten kurumsal bir yapıya evrilmemizde faydalı olacaktır, ikincisi yakın geçmişteki yönetim kurullarının profiline bakan bir çok zengin veya mesleğinde zirvede olan kulüp üyesinebu işlerin kendilerine de uygun bir ortam olabileceği konusunda örnek olacaktır..

    belki de kendisi yavaştan bu tür kişilerle bir hareket başlatmalıdır..
App Store'dan indirin Google Play'den alın