resim
Ivan Rakitić
Takım:Hajduk Split
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:36
Boy:1.84
Uyruk:Hırvatistan
  • 58
    inanılmaz korkak oynayan oyuncu. hani bir futbolcu barcelona'da ne kadar etliye sütlüye karışmazsa o kadar karışmıyor bu arkadaş. aldığı bütün topları ya dibindeki futbolcuya veriyor ya da geriye dönüyor.

    ama burada sorun kendisinde değil barcelona'nın transfer politikasında. ya bu adam ofansif orta saha oynuyordu sevilla'da. öyle parladı. rakitiç neyi iyi yapar? iyi duran top kullanır, bir ofansif orta saha için fena olmayan bir dripling yeteneği vardır ve topa iyi vurur.(önder özen gibi hissettim amk)
    barcelona'da duran top kullandırırlar mı? hayır. top sürmesine izin verirler mi messi, neymar varken? hayır. sık topa vurma imkanı bulur mu? hayır. barcelona bu adamdan msn gibi savunmaya 0 yardımla oynayan bir takımda ileri geri orta saha performansı bekliyor. rakitiç'i rakitiç yapan hiçbir özelliği kullanmıyor. yanında oynayan adam da fiziğiyle, adam yemesiyle, 2 kişilik oynamasıyla ün salmış iniesta! barcelona bu adamla çıktığı her maça 1 kişi eksik çıkıyor adeta. sadece barcelona formasıyla koşan bir futbolcu oluyor sahada o kadar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın