• 10306
    öncelikle ilk söylemek istediğim şey ucuz fanatiklikle söylemler yapılacağına galatasaray'ı daha ileri taşıyabilecek konuların ne ve neler olduğunun aklı selim içerisinde tartışılmasını dilediğim sözlük. evet tarihimiz çok başarılı, türkiye'nin en büyük kulübüyüz ama biz bugün dükkanı kapatıp gitmiyoruz. bu memleketin en başarılı kulübü olma özelliğimizi korumalıyız, bu da gelişmekten geçer. rakiplerimizin başaramadıkları üzerinden her maç geçişinde 15 yaşında çocuklar gibi sizin hayalleriniz bizim gerçeklerimiz goygoyu yaparak galatasaray'ı ancak 17 yıl önce aldığımız uefa kupası ile yetinen bir kulüp haline getiririz. bana yetmiyor işin açıkçası, gelişmeliyiz.

    ikinci söylemek istediğim ise, evet burası bir spor sözlüğü ve içerisinde galatasaray taraftarlarını barındırıyor. her takım ile ilgili olumlu olumsuz görüş de burada belirtilebilir. bu kimsenin galatasaray'lılığından birşey eksiltmez. elbette bazı durumlarda dalgamızı geçeceğiz, eğleneceğiz, tiye alacağız. taraftarlığın gereği bu. herkes ak ve karayı ayırmak zorunda da değil. ama bırakın beyaza beyaz, siyaha siyah demek isteyen insanlar bunları yazsınlar burada, ne karışıyorsunuz?

    bazı şeyleri övmek ve örnek almak insanları geliştirir. bilim de böyle ilerler. herkes bir tuğla koyar, başkaları da bu tuğlalardan ilham alarak ve o tuğladaki bilgiyi kullanarak üzerine yenisini eklemek için uğraşır. matbaadan akıllı telefonlara kadar aklınıza ne gelirse bilimsel gelişme süreci böyle işlemiştir ve bir gelişim sürecinin ürünüdür. bu tuğlayı bir gün galatasaray'ımız koyar, bir gün beşiktaş, diğer gün de fenerbahçe. mümkün olan burada en fazla tuğlayı yerleştirebilmek. bunun içinde objektif ve durum değerlendirmesi yapabilen kalifiye bireyler olmanız gerekir. herkese saygılar sunarım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın