resim
Famara Diédhiou
Takım:Cardiff
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.89
Uyruk:Senegal
  • 72
    ilgilendiğimiz iddiaları gündemde olan 24 yaşında, 192 cm'lik, senegal'li santrafor. (bkz: #2148421)

    angers cfo forması giymektedir. bu sezon* fransa 1. liginde 26 maçta forma giymiş 8 gol ve 1 asist üretmiş, geçtiğimiz sezon ise clermont foot auvergne 63formasıyla ligue 2'de 36 maçta 21 gol ve 4 asist üretmiş. transfermarkt.com'a göre oyuncunun piyasa değeri 2.5 milyon avro.

    carole troyes forması giyerken 1.5 milyon avro ve cüzi bir maaş karşılığında alınmıştı. bu doğrultuda diedhiou da makul bir fiyata getirilirse santrafor pozisyonunu yedekleyebilir. oyuncuyu pek izleme şansım olmadı ama videolarına bakınca oyuncunun ya hızlı hücümla ya kenar ortalarıyla gelen kafa vuruşuyla ya da penaltı vuruşlarıyla gole ulaşabildiğini gördüm. galatasaray'ın şu anki oyun anlayışı düşünüldüğünde kenar ortaları neredeyse yok, hızlı hücum için ön alanda ve orta alanda yıldırıcı pres yapmak gerek. galatasaray bunu tudor geldikten sonra uygulamaya çalışıyor ama oyuncuların yaş ortalamasının yüksek olması, fiziksel yetersizlikler ve şahsi kanaatime göre oyuncuların hocayı yeme çabaları bunu uygulamayı 2016/17 sezonu için neredeyse imkansız hale getiriyor.

    yeni oyuncular, çöplerin florya'dan tamamıyla def edilmesi ile göreceğiz tudor'un asıl oyun anlayışını. şahsi kanaatim uzun boylu, önde top tutabilen, duvar olabilen, hareketli, ikili oyunları iyi oynayabilen ve ön alan baskıyı iyi yapabilen bir oyuncuya hiçbir hoca hayır demez. ki bu tip bir oyuncu bence tudor'un oyun planı için olmazsa olmaz.

    edit: 1,92'lik bir oyuncu 83. dakikada böyle bir gol atabiliyor olması önemli.
    https://www.youtube.com/...ture=player_embedded
App Store'dan indirin Google Play'den alın