• 10296
    aklını peynir ekmekle yemiş sözlük.

    beşiktaş övmek ayrı, senelerce gösterdikleri şahane yönetim örneğinin ödüllendirilmesini ve bu sayede herkese örnek olmasını istemek ayrı şeyler. hala taraftar şöyle yaptı diyenler var. yine söylüyorum 'bi-ze-ne!' elin taraftarından. futbolsever ve fanatik arasındaki fark tam da bu işte. fanatik arda turan, aziz yıldırım, tinerci bir kısım beşiktaş taraftarı gibi boş herifleri gider kaale alır, bunlara gereksiz sinirlenir, bütün yaşamını bu boş işler üzerine kurar ve en önemlisi saydığım bu osuruk tayfaya sürekli yorum yaparak bilmeden heriflerin popisini artırır. adamlar da 'lan madem bizi sikleyen var, devam edek.' modunda takılmaya devam eder.

    futbolsever ise güzel olanı görmeye, desteklemeye çalışır. sonra tribünde kendi fanatik taraftarından 'niye yeterince bağırmıyorsunuz lan!' diye davul tokmağı yer.* ya da galatasaray sözlük gibi no lifer oluşumlarda tuttuğu takım sorgulanır.*

    hadi arkadaşlar kendim dahil biz futbola bu kadar yorum kastığımız için gay'iz zaten. itiraf ediyorum ki etmeye gerek yok, bir sporu bu kadar ciddiye almak gepgey bir olay. ama ne kadar futbol fanatiği varsa hepsi birer 'fag'dir, 'gaylord'dur. bu kadar zorlamanın anlamı yok.

    (bkz: gay-faggot ayrımı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın