• 10289
    bir çok yazarını anlamadığım sözlük.

    bakın, altta hakkında - kullanım koşulları falan olan yerin üzerinde "sadece galatasaray!" yazıyor.

    objektif mi olmak istiyorsun? ol. kimse sana bir şey demiyor zaten. ama sen objektif olmakla takım tutmayı birbirine karıştırırsan o zaman işte sana bir şey diyenler de çıkar, çıkacaktır, çıkmalıdır. kimse çıkmazsa ben çıkarım elbet.
    rakibin yaptığı doğru mu var? söyle bunu, kimse kaldırıp da "bunu neden söyledin" demez ki sana. bak mesela ben fenerium'un iyi yaptığıinternet mağazacılığına (bkz: #2124883) numaralı entry'de değinmişim. ama galatasaray mağazacılık hakkında yazarken değinmişim. kimse de bana bundan dolayı "fb sempatizanı" demedi, diyemez de çünkü alnını karışlarım diyecek olanın.
    rakibin iyi yanını övmek mi istiyorsun? bizim kötümüzü konuşurken "bu adamlar x işi şöyle şöyle güzel yaptılar da biz yapamadık" diye değin ve geç. diğer türlü iş gerçekten saçma hal almaya başlıyor.

    yok, övmek mi istiyorsun beşiktaş'ı? kusura bakma da kardeşim kimse -tekrar ediyorum kimse- adı galatasaray sözlük olan bir platformda senin beşiktaş övgünü okumak zorunda değil. değil yani bunu kabul edelim. ben niye buraya girip de beşiktaş'a satırlarca övgü okuyup çıkıp gidiyim? ha gidersin ekşi'de yazarsın, facebook kullanıyorsan orada yazarsın, twitter'da flood bile yaparsın hatta aç blog git oraya yaz, adı galatasaray olan yerde beşiktaş övgüsü nasıl bir kafa?

    şunu da ekleyeyim son olarak, o övdüğünüz beşiktaş burada hep birlikte gömdüğümüz galatasaray'ı baraja çarpıp giren serbest vuruş golü olmasa arena'da yenemiyordu, josue biraz akıllı davransa vodafone'da puan alamıyordu. hani unuttuysanız galaksinin en büyük takımını övmekten, bir de bu açıdan bakın isterseniz.

    sözlükte bulunan yazarlarla ilgili bir "background check" yapılması konusunda hemfikirim. başka takım taraftarlarını burada barındırmamak gerektiğine inanıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın