• 1669
    beşiktaş'ın iyi takım olduğunu iddia etmek, futbolun gerçeklerinden uzak olmak demektir.

    bizim çok kötü bir süreçten geçmemiz, fener'in beyinsiz oynaması ve de 3. yıldızı taktırmak için hakemlerin olağanüstü yardımı nedeniyle iyi gözüküyorlar.

    bjk'ye bakın, en iyi beş oyuncusu 32 yaş ortalamasında, (attiba, marcello, querasma, babel ve gökhan gönül) diğer iki oyuncu ise kiralık. (talisca ve abubakar) geriye ellerinde kalan oğuzhan ile tolgay. cenk tosun kanaatimce vasat bir futbolcu. dolayısıyla iki yıl içinde çöküş yaşamaları çok olası.

    türkiye'deki en iyi takım şu anda başakşehir. hem takım planlaması çok iyi hem de oldukça genç ve yetenekli futbolculara sahipler. gerçi onların seviyesi de avrupa arenasının altında ama türkiye ölçülerinin üzerindeler.

    galatasaray'ın elindeki bruma, (tolga) rodriguez, muslera ve sneijder kreatif futbolcular ve türkiye ölçülerinin üzerindeler. ancak diğer futbolcularımız çok vasat. önümüzdeki sezon hem genç hem de kreatif en az üç futbolcuya ihtiyacımız var. ondan sonraki sezon da iki-üç futbolcuyla takımın seviyesini avrupa ölçülerine çokarabiliriz. tabi tek şartla; dursun aydın özbek ve kardeşi istifa ederse.
App Store'dan indirin Google Play'den alın