• 782
    bu hatta yaşadığımız sıkıntı sadece defans 4'lüsünden kaynaklanmıyor. tabi ki defans oyuncularımızın iyi olduğunu iddia etmiyorum. fakat 4 tane yeni adam da alsanız galatasaray'ın defansının sıkıntıları bitmez, çözülmez. istersen en iyi 4 defans oyuncusunu koy, galatasaray savunması çizgi halinde yakalanmaya devam ettiği müddetçe hata yapar, gol yer. çünkü derinlik olmadığında açık vermen kaçınılmaz.

    superlig standardında düşünürsek aciliyetimiz bir tane adam gibi sert, hava toplarında etkili, defans çizgisinin yerini belirleyecek futbolcu. ayrıca orta sahaya da selçuk inan yerine adam gibi bir defansif özellikleri yüksek, hücumda da görevini yapan, tempolu bir isim.

    bu ikisi alınmadıktan sonra biz rahat maç izleyemeyiz.
    bu ikisini alırsan bana göre defansı rahatlatacak diğer oyuncu da orta alana gerekiyor. bir de merkez orta saha almak şart.
    sen rakip hücum ederken top kapama, defans çizgisini yanlış belirle, hava topu alama, derinliğin olmasın, bir de üzerine topa sahipken sürekli saçma sapan kayıplarla hazırlıksız yakalan, geri koş... sonra sağlam savunmam olsun de. olmuyor işte.

    bana göre ikinci stoper ve bekler öncelik sıralamasında bu 3 oyuncudan sonra geliyor.
    linnes, carole, ahmet, serdar aziz ve koray'dan kalan 3 oyuncuyu tamamlayabilirsin. ligi de rahat götürürsün. ama dediğim 3 adam alınmadığı taktirde aynı tas aynı hamam. özetle o 1. stoperi zaten alacaksın. ama ondan sonra 2 bek ve 1 stoper yerine 2 orta alan oyuncusu alman gerekiyor. yoksa doğru isimler seçilse bile elinde 4 tane iyi defans oyuncusuyla her maç gol yemeye devam edersin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın