resim
Semih Kaya
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 5826
    inanın hala bir şekilde savunulan adam.

    ön yargı yapıyorsunuz, yapacak bir şeyi yoktu, günah keçisi ilan ediliyor, kafa topuna çıkışını fotoğraf üzerinden yorumlayıp dalga geçiyorsunuz vs.

    güzel kardeşim bu adam prandelli ile gelenden geçenden 4 yediğimiz dönemden bu yana patlak. drogba'nın real madrid'e attığı golü dortmund maçında kendi kalesine attığı gün ben bu adamı sildim. ilk başta gerçeği insanlara anlattığımda kabul etmeme, reddetme gibi durumlar yaşandı. bu adam kör dedim, ayıp ediyorsun dediler. o sene ligde yalandan performans gösterince araya kaynadı ama sonraki sezon astana'da yaptığı saçmalıktan sonra iyiden iyiye tüm taraftarımız anladı ne mal olduğunu.

    yani o kadar stoper biliyorum ama bunun kadar saçmalayanını görmedim. yasin çakmak vardı dünyanın en kötü stoperi. hadi onun ki yeteneksizliktendi, kapasite yoktu. ama semih'te durum başka. 2011-2012 ve biraz da 2013'te full konsantrasyon oynayan adam birden dağınıklaştı, mallaştı. bunların üzerine güçsüzlük de eklenince al sana 2017 model ruh emici, iç çürüten semih kaya.

    fatih terim, lucescu, şenol güneş gibi oyuncudan verim alan yahut oyuncuyu geliştiren hocalarla çalışsa bile bir yol olmaz kendisinden. bitti, bu kadar artık. aslında durum 2014'ten beri böyle ama taraftarın çoğunluğu yeni yeni kabul etti.

    2017-18 sezonunda sözleşmesinin son yılına giriyor. o para nasıl olsa kasadan çıkacak, kaçarı yok. kulüpte bir futbol aklı olsa çağırır bu adamı bak kardeşim ben seni kadromda düşünmüyorum, 1 sene a2'de sürüneceğine gel orta yolu bulalım sözleşmeni feshedelim sen de transfer sezonu bitmeden yeni takım bulabil kendine. şunu demek çok mu zor? umut bulut'a dedin iki üç yerde ağladı sonra sustu. yap aynısını da bu adama. hem ona hem bize yazık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın