• 10275
    anti-arda, anti-terim, anti-hamza ve anti-rte olduğum halde bana kral muamelesi yapılmayan sözlük. :( öyle karmamı kral yaparak kandıramazsınız beni. derhal kendinize gelin yazdığım bütün entrylerime on verin. kraldan da kral olcam ben. yoksa benim değerlerime, hayatıma anlam katan şeylere zarar verilmesi, içine edilmesi ve zamanında çok sevdiğim insanlar tarafından ihanete uğramış gibi hissetmem pekte şeyimde değil. maksat kral olmak.

    halbuki devire ayak uydurup arda gibi, fatih terim gibi ruhunu güce satsan, o ismi lazım olmayan kişi ve etrafındakiler gibi ahlaksızlık, hırsızlık, ayrımcılık yapıp bir de üste çıksan kıçı kırık sözlüğümüzde kral olmak yerine koskoca memlekette kral oluyorsun. biz hala küçük hesaplar peşinde koşuyoruz. allahtan bazı kıymetli ayar sever yazalarımız var bizi ayıktırıyorlar. bize yazıklar, onlara helal olsun. cansınız. iyi ki varsınız. heryerdesiniz.

    memlekette utanmazlık aymazlık aldı başını gitti. heryerdeler böyle insanlar. koskoca galatasaray başkanından, yönetimine, kongre üyesine ve taraftarına kadar sardılar etrafımızı. devir pişkinlik devri tabi. anti-ardalığı, anti-terimliği, anti-rte liği bırakın. ne derlerse evet diyin. kral olursunuz. hem de gs sözlükte değil.. büyük düşünün be olm.
App Store'dan indirin Google Play'den alın