• 27838
    galatasaray yönetimi 10 milyon euro verip defansı kurtarabilirdi, hem de bir iki rötuşla. 10 milyon euro verip ujfalusi alamaz mısın? iki tane alırsın, bırak bir taneyi. zaten alamayacaksan bırak başkanlık yöneticilik falan yapma, benim sinirimi oynatma bırak git. sonra ali ece çıldırdıya çıksın adım.

    10 milyon euro bu takım nasıl versin denilmesin! ahmet, serdar ve tolga'nın bonservis ve yıllık ücretleri, primleri ile 10 milyonu geçiyor bile. (o oyuncular arasında birisini daha saydı da hatırlayamadım onu.)

    ayrıca ne 10 milyon'u ya? cüzi bir rakama geldi gayet de adam (ujfalusi). maaşı görece yüksekti, o kadar. tecrübeli stoperin maaşı yüksek olur. sen atletico madrid, hamburg görmüş; italya'da senelerce defansın bel kemiği olmuş, çek cumhuriyeti milli takım kaptanı bir adama vereceksin onu. ama hertha berlin'in oynatmadığı oyuncuya verilmez o para. tecrübe, tecrübedir. göreceli bir kavramdır, evet. ama griezmann tecrübeli mi? türkiye'deki birçok 31-32 yaşındaki adamdan tecrübelidir. avrupa şampiyonası finali, şampiyonlar ligi finali ve bir sürü grup mücadelesi gördü. aynı yaşta türkiye'de oynayanlara 'gencecik adam' diyorlar. işte tecrübe budur. yaş ile doğru orantılıdır, ama her şey değildir.

    ali ece

    düzeltme: o adam cavanda'ymış.
App Store'dan indirin Google Play'den alın