• 588
    ne istediklerini gerçekten anlamadığım topluluk.

    ve bunu yazarken de ciddiyim. baya baya, anlamıyorum yani ne istiyorlar ki galatasaray'dan daha?
    reklam mı? dibine kadar yaptı zaten. ha iyi yada kötü burasını tartışmam ama bir şekilde bugün ülkedeki insanların sporla ilgilenen her birisi dursun özbek ismini duydu değil mi? ki bu ülke nüfusunun %90'dan büyük bir oranına tekamül eder, muazzam bir tanınırlık kattı kendisine de otellerine de.

    yahu, çıkıp "1 tl bile olsa kâr edeceğiz" dedi ayakta alkışladı bütün salon. 240 milyon tl zararımız var, her gün de artıyor. bu 240 olan zarar tablosunun içerisinde mi bilmiyorum ama 508 milyon tl'lik riva + florya anlaşması karşılığında 342 milyon tl kredi çekilmesine rağmen bu durumdayız. böyle bir zarar tablosu ile dünyanın herhangi bir yerinde karşılaşamazsınız. imkansız!

    kardeşini getirirken "florya'nın tadilat işleri ile uğraşacak" demişti, hatırlayanlar vardır. hangi tadilat ya? florya'da altyapı takımlarının oynadığı sahanın görüntüsü burada işte, nasıl tadilat yapılmış ki saha tarla olarak bile kullanılamayacak halde? https://pbs.twimg.com/media/C7XKEIoXgAAYEip.jpg

    hadi tamam, diyelim ki futbolla uğraşacak kimse kalmadı kardeşi oradayken uğraşayım dedi. tamam da, benim takımımda sezonun başından beridir kavga küfür gırla gidiyor zaten. kadıköy'de selçuğun yedek kulübesinde ayhan'a sövmesini mi unuttunuz? bu haftaki kavga haberi yeni değil ki bizim için, bunun olacağı zaten belliydi. su testisi su yolunda kırıldı işte. futbol takımıyla uğraşırken bu seviyede mi oluyor işler?

    basketbol desek ayrı facia. ergin hocanın bireysel hataları ayrı. ama senin altyapıdaki basketbolcun (alper demirel isimli genç) a takımın koçuna ve onu destekleyen taraftara bir taraftar grubunu savunarak ana bacı küfür ediyor? bununla ilgili ne yapabildiniz peki? https://pbs.twimg.com/media/C7B8j0vWkAA0sj7.jpg

    abi 2 senedir yönetimde bu güruh. başkan olacak zat-ı şahane'nin yaklaşık 1 sene de önceki yönetimde mali durumla ilgili bir görevi vardı. etti mi sana 3 sene? 3 senede ne gibi bir artı kattınız, ne yaptınız da bugün halen ısrarla olmayacak duaya amin diyerek o koltuklarda oturmayı içinize sindirebiliyorsunuz?

    vallahi anlamıyorum, billahi anlamıyorum. düşünmekten kafam çatlayacak. ben bu insanların galatasaray'lı olmadığı düşüncesinden başka hiç bir açıklama, mantıklı bir sav bulamıyorum. galatasaray armasını yerlere atıp, sürükleyip, üzerine çıkıp çiğneyip de bir de "ben galatasaray'lıyım" nasıl diyebilir abi bir insan? lan ben yere atılmış store poşeti, onu bile geç store'un önünde yere atılmış ürün etiketi - paketi falan görünce kaldırıp alıyorum yerden çünkü içim el vermiyor o kutsal armanın yerde kalmasına. beyefendi gelmiş "ben galatasaray'lıyım" diyor. nasıl abi aklım almıyor benim varsa açıklayabilen gelsin sabaha kadar konuşalım gerekirse ama birisi açıklasın ya bana.

    ve belki de en önemli konu. bu yönetimin içerisinde yer alan işini düzgün yapan insanlara bile duyulan nefret. ki 1 tane var işini doğru yapan (bkz: ali yüce) ancak o adama bile nefret duyan taraftarlar var, inanılır gibi değil. ya resmi twitter hesabını açalım şimdi gelin, atılan her twitin altına bakalım. küfür mü ararsın, ölmelerini isteyen mi ararsın, adamın ölüsüne dirisine etmedik küfür bırakmadılar 2 senedir ya. hadi bırakmadık diyip kendime de batırayım iğneyi, ben de ettim. pişman da değilim çünkü bu armayı bu kadar yerlerde sürükleyebilen kim olursa olsun küfür de ederim, yarın öbür gün karşıma çıksa darp da ederim. benim canım, ciğerim çünkü galatasaray abi, onu göz göre göre kötü olmaya iten herkese nefretim bakidir.

    neden yahu neden? neden halen ısrar? neden halen çaba? olmuyor kardeşim, bu otel değil. otel yönetebilirsin, mükemmel de olabilirsin o işte ama burası otel değil yahu şunu bir zahmet o kafanıza sokun artık! spor kulübünün genel kurulunda açılış konuşmasında çıkıp 1 saat 15 dakika konuşup bunun içerisinde spora 5 dakika ayırıp 1 saat 10 dakika inşaat anlatılır mı lan spor kulübüyüz biz?

    hayır bir de farkında değiller, ısrar ettikçe daha beter oluyorlar.
    her gün bu insanlara duyulan nefret artıyor, daha yukarıya tırmanıyor.
    kulübün durumu her geçen gün daha kötüye gidiyor.
    daha neden yani? neden abi? başarısızlığı kabul etmek bile bir erdem değil midir insan için? bu erdeme sahip değil misiniz? hiç mi bu erdeme sahip olanınız yok içinizde? biz sizin yerinize utanmak zorunda mıyız ya? ben utanıyorum, cidden. takımla bu kadar ilgiliyim, ilgili olmayanlar soruyor "bu başkan istifa etmeyecek mi?" diye insanlara "etmeyecek" derken utanıyorum ben, ötesi var mı bunun?

    lütfen. artık istifa edin, yolunuza gidin. başarısızlığı kabul etme büyüklüğü bari sizin olsun siz giderken.
App Store'dan indirin Google Play'den alın