resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 10577
    artık galatasaray'ın ilk 11 oyuncusu olarak büyük katkı veremeyecek olan oyuncudur. yedek olacak, rotasyonda kullanılacak bir oyuncu için de acayip yüksek bir maaşı var kendisinin. dolayısıyla birçok galatasaray taraftarı gibi, ben de kendisi ile yolların ayrılması gerektiğini düşünüyorum. yani ideal senaryo bu; ama gerçekçi değil, hatta imkansıza yakın. bence taraftar olarak kazanabileceğimiz savaşlar seçelim kendimize.

    şu an galatasaray'dan alacağı parayı kimseden alamaz. en çok yaklaşabileceği yer katar vs. olur. oradan da teklif gelirse kendisi gitmez. çin imkansız, taraftarımız bunu ne zaman anlayacak hala bekliyorum. selçuk'u geçtim, semih'i falan çin'e itelememiz lazım diyen taraftar gördü bu gözler. çin'de yanlış hatırlamıyorsam, 3+1 yabancı kuralı var. bunları da genelde hücum oyuncuları için kullanıyorlar, ki aldıkları oyuncuların kaliteleri ortada. gönderemezsin yani vasat adamlarını. şu an takımımızda çin'e gidebilecek, wesley sneijder dışında bir oyuncu yok.

    yani yüzde 99 ihtimalle, bu parayı vermeye devam edeceksin selçuk'a. öte yandan; haberler doğruysa, öyle bir teklifi olmuşsa, indireceksin maaşını (sözleşme uzatmadan), başkasını kaptan yapacaksın, selçuk'u kulübede oturtacaksın, ihtiyaç olunca kullanacaksın. en rasyonel çözüm bu. ancak onun için de vasatın üzerinde bir futbol idaresi lazım. maalesef o da bizde yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın