• 350
    öncelikle doğma büyüme ankaralıyım, ilk gittiğim maç 16 şubat 1992 ankaragücü - galatasaray maçı. ankaragücü'nü bitim kadar da sevmezdim. hele ki ersun yanal'ın teşvik primleri muhabbetinden sonra küme düşmelerine sevinmiş, az bile oldu diye düşünüyordum. gecekondu tayfası ankara'nın en leş kişilerinin oluşturduğu tribündü.

    başkanları celal aydın, melih gökçek ve avanesi tarafından başkanlıktan edilince sandılar ki çok iyi olacak. tabi ki olmadı. ve ankaragücü çok yara aldı. şimdi ise tribünler değişmiş gibi, siyasilerden derslerini almışlar. bu takım süper ligde oynarken bile 19 mayıs dolmazdı. şimdi doluyorsa o tribünler leş kargaları başka yerlere gittiğindendir.*

    bizler birer futbol sever olarak ankaragücü'nün taraftarı ile birlikte bu şanlı dirilişine saygı göstermeliyiz. bazılarımız 2 sezon kötü gidince taraftarlığımızı askıya almayı düşünüyoruz. adamlar 2. lige düştüler. taraftarları 20k kişilik stadı dolduruyor, her deplasmana gidiyor. ve bunu sıfır rakamla 0 siyasi destek ile yapıyorlar. bize de söylenecek tek cümle kalıyor helal olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın