resim
Josué Filipe Soares Pesqueira
Takım:Legia Varşova
Mevki:On Numara
Yaş:33
Boy:1.74
Uyruk:Portekiz
  • 610
    ters ayağı hiç olmayan, çevre kontrolü zayıf, defansif müdahaleleri zayıf, dribling kabiliyeti orta düzeyde bir oyuncu. ama teknik yönü ve oyun görüşü iyi, en önemlisi de çok gayretli oynuyor.

    adamın porto'daki sözleşmesi 2018'de biteceği için porto josue'yi bir yıl daha kiralamaz, cüzi bir bonservis verene (500 bin-1 milyon euro civarı) direk satar muhtemelen. fakat haberlere göre bizimkiler 2.5 milyon euroluk bonservis teklifini hazırlamış bile. tudor'un onayını bekliyorlarmış.

    2.5 az olmuş sayın başkan, şöyle 5-6 milyonlara çıksaydınız keşke. dünya devlerini peşinde koşturan, kariyerinde bursaspor gibi braga gibi dev takımlar olan bir oyuncu bu. 2.5 milyona bu adamın ayakkabısını alamayız ya.

    allah tudor'a sabır versin. ben tudor olsam, yönetimden biri benim odama girip "hocam josue'nin bonservisini almak istiyoruz, teklifimiz de 2.5 milyon euro" dese ben o cüssemle o yöneticinin üzerine atlarım. sadece atlarım ve altımda sinek gibi ezerim, elimi bile sürmem. sonra da ayağa kalkar ve "bir dahaki sefere atlamakla kalmam haberin olsun" derim.

    anca bu dilden anlar bunlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın