resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 11900
    2 gol atınca, yine yeniden sığınaktaki fanlarını ortaya çıkaran, ülke futbolunun yetiştirdiği (!) en fantastik forvet. forvet dediğime bakmayın he. bir forvetin yapması gereken 10 şey varsa 9'unu yapamıyor, 1'ini de yapıp yapamadığı anlaşılamıyor. ama gol atıyor; bizim ligde gol kralı oldu ? güiza da raul'un, eto'o'nun, henry'nin olduğu ligde gol kralı olmuştu. takım oyununun anasını siktikten sonra attığın gollerin önemi falan kalmıyor pek.

    neyse konuyu çok dağıttım. güzel goller atmış denilince açıp izleyeyim dedim. yine krize girdim. top sekip şak diye önüne düşüyor. o da "aha top geldi valla vurayım şuna." deyip golü atıyor. burak'ın futbol kariyerinin özeti niteliğinde bir gol. ekstra bir yetenek, özellik gerektiren bir gol değil. bak hiç uzağa gitme. aynı pozisyonda burak'a asist yapan futbolcunun yerine koy burak'ı. o topu öyle altıpasa kafayla, şiddetini ayarlayarak gönderebilirse namerdim. adım mert benim. gider adımın başına 2 harf ekletirim. bir dakika kulaklarımda bir çınlama oldu. "kafayla cluj'a attığı gol var. git adını değiştir." diyenler var sanki. burak o golü de bilinçli atmadı beyler kendimizi kandırmayalım. burak'ın kafayla çok güzel ve bilinçli olarak attığı bir gol varsa arena'da gaziantep maçı. hakkını yemeyeyim onu mükemmel atmıştı. bozuk saat bile günde 2 kez doğruyu gösterir misali arada forvetin yapması gerekenlerden birisini yapıyor işte.

    neyse konuyu yine nerelere getirdim. 2. gole bakıyoruz. kaleciyle karşı karşıya. kalecinin solundan topu ağlara yuvarlıyor. ama vururken topu kaleciye değdirmeyi de ihmal etmiyor. kaleci düzgün olsa hayatta içeri almaz onu. eliyle dokunuyor zaten. "allah da bana ayak içiyle düzgün vurmayı bahşetmiş." diyordu kendisi. allah sana ayak içiyle düzgün vurmayı bahşetmiş mi bilemem ama burakcım, allah'ın sana büyük bir şans bahşettiği kesin. ayak içi vuruş. ümit karan'ı izledi bu gözler. ayak içi bahşedilen futbolcu görmek istiyorsan ümit'in gollerini izleyebilirsin. komple bir forvet, gerçek bir kral görmek istiyorsan da zaten bakmak gereken kişi "o kişi." futbolculuk yönünden asla yetişemeyeceğin o kişi. sen adını söylemekten imtina etmiştin yalakalık, yağcılık akan bir spor kanalında ama ben söyleyeyim o kişiyi. hakan şükür. hatta kral hakan şükür. hatta duramıyorum amk bunu da söyleyeceğim. kral hakan şükür, seni çekemeyen bütün ibnelerin suratına tükür !

    haydi sana hayırlı top oynamalar çin'de.
App Store'dan indirin Google Play'den alın