resim
Levent Nazifoğlu
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Kaleci
Yaş:60
Boy:-
Uyruk:Türkiye
  • 894
    bu adam hakkında bir yorum yapmaya bile gerek görmüyordum çünkü kendi fikirlerini söylemediğini, diğer bir deyişle "dursun'un sesi" olduğunu zaten herkes biliyordu. fakat ne zaman öküz öldü ortaklık bozuldu, o zaman levent efendi eteğindeki taşları döktü. gazetecilere takımın dedikodusunu yapması bile ne kadar iğrenç bir karaktere sahip olduğunu gösteriyor ama ben orada değilim.

    ben bu adamın gerçekten serdar aziz'e kefil sayılmasını istiyorum. "yok ben başkanı korumak için söyledim, yok ricasını kıramadım" falan yok. hür iradenle o lafı söyledin mi? söyledin. o zaman serdar aziz'e kefilsin kardeşim. serdar'ın oynamadığı her maç bize tazminat ödeyeceksin.

    ibret-i alem için bu herif serdar aziz'e kefil sayılmalı. bundan sonra kimse taraftarı kandırmak için bu şekilde bol keseden atmaya cesaret edememeli. dursun açsın bir dava, "şirket yöneticimiz levent bey 'bu oyuncuya kefilim' demişti, biz de ona güvenerek bu transferi yaptık. şimdi oyuncunun sakat olduğu süre boyunca oluşan zararı sayın nazifoğlu'nun karşılamasını talep ediyoruz" desin. mahkemelerde süründürsün.

    belki de kazanır davayı, ha? ne koparsa kardır bence*.
App Store'dan indirin Google Play'den alın