• 21
    bjk 58
    başak 53
    gs 49

    trabzon beşiktaş'ı yense, biz de başakşehir'i.
    bjk 58
    başak 53
    gs 52 olur.

    zaten ts-bjk maçı bu maçtan önce olduğu için bu maça çıkarken yukarısı şekillenmiş olacak. neyse puan farkı 6'ya bile düşse beşiktaş'ın 2 mağlubiyet hakkı var bizimle yarışırken. sen hepsini kazansan o 2 maç kaybetse bile ikili averaj yüzünden gerisinde kalıyorsun. 2 mağlubiyet = 3 beraberlik. başakşehir'in de sürekli galibiyet alamayacağı şu durumda bence beşiktaş güle oynaya şampiyon olacaktır. bu sebeple bu maç şampiyonluk yarışında artık hiçbir şeyi değiştirmez en fazla ne zaman ilan edileceğini değiştirir.

    biz kendi açımızdan bakacağız olaya ve 2.liği kovalayacağız. ön elemelere seri başı ya da değil nasıl katıldığımız önemli değil. bu sene efsane bir şampiyonlar ligi sezonu geçiren monaco'yu vitor'lu fenerbahçe hakem hataları sebebiyle eleyemedi. sezon başında takımlar daha hazır olamıyor, bu sebeple iyi bir kamp geçirmiş galatasaray her türlü şampiyonlar ligi'ni kovalayacaktır. daha şamp. ligi ön elemelerinde 1 kez elenmiş takımız neden olmasın? elensek bile uefa avrupa ligi garanti, mis gibi.

    bu sebeple bu maçı kazanmamız şart. daha önce başakşehir'in daha iyi olduğu dönemde farklı düşünebilirdim ama ben o ışığı onlarda da göremiyorum. biz zorlarız onlar zorlayamaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın