• 103
    * 4 gol iyi hoş da, tek bir güzel golümüz vardı. onun dışındakilerin biri itandje'ın hediyesiydi, diğeri ikisi de gereksiz yaptırılan penaltılar. karşımızda bu kadar dirençsiz bir takım varken, skoru da erken yakalamışken daha iyisini yapabilirdik.

    * josue 8 numara oynadığında cidden başka bir adam oluyor. abartıcam biraz ama modric tarzında bi adama dönüyor tam. böyle kullanacaksak mutlaka bonservisini almalıyız.

    * linnes net maçın adamıydı. rodriguez de çok iyiydi ama linnes başkaydı. bu muhteşem performansı yine haftaya yedek kulübesine atılarak ödüllendirilmez umarım. alıştık zira.

    * eren'i seviyorum. ama bu akşam bir kez daha gösterdi ki galatasaray santraforu değil, olamayacak da. ha muhteşem yönetimimiz kendisine yedek almadığı için sezon sonuna kadar her maç oynamalı o ayrı. poldi tek oynadığında kayboluyor. arkada çok daha etkili.

    * şimdi muhtemelen tudor çok övülecek ama bence övmeye hazırlananlar bir hafta beklesinler. karşımızda rakip yoktu. haftaya başakşehir var. bakalım bakalım.

    * son olarak 4-0 aldığımız maçtan sonra bile mutluluk hissedemiyorum. ruhumuzu emdin allahın belası bakkal.
App Store'dan indirin Google Play'den alın