• 141
    almadığım, aldırmadığım bisküvi - çikolata vb. ürün firması, suyun karşı yakasının sponsoru.

    yaptıkları reklamı türkiye'nin öyle büyük firmalarına değil atıyorum şu reklamı yapan erol gaz'a götürsen kabul etmez. https://www.youtube.com/watch?v=n758kSvpU8I

    nasıl kabul edildi, nasıl kampanya direktörü pozisyonundan falan geçti benim açıkçası akşam izlerken aklım almadı. ha kastettiğim burada komplo teorisi değil. ciddi anlamda kötü bir reklam filmi ve buna kim bilir ne kadar bütçe ayırdı bu adamlar. yani yapmak çok zor değil bu reklamı, hatta 1. sınıfta okuyan (gün itibarı ile daha bitirmemiş) reklamcılık + grafik tasarım öğrencilerinden 2 tane bul, onlar yapmaz bu işi "böyle reklam mı olur lan?" diyerek. hatta ne onların yapması ya, şu twitter'da video ekleyen sayfalar falan varya ne bulsa videosunu yapıp atan onlar yapmaz bu kadar kötü işçilik.

    paint terk seviyesinde. gözümde hiç bir farkı yok, murat ülker'in kendisi de gelse beni ikna edemez. ama dediğim gibi asıl konu bu reklama ayrılan bütçe ile pazarlama departmanı - kampanya direktörü vb. isimler nasıl kabul etti bu reklamı? izleyince ne düşündüler de "hah tamam olur bu" dediler?

    gerçi, adamlar dünyanın bugüne kadar en büyük şikesini yapmış spor kulübünün donundaki dikişe kadar sponsoru neredeyse. ayırdıkları bütçeleri ne kadar salakça işlere kullanabildikleri gayet açık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın