resim
Sergio Ramos García
Takım:Sevilla
Mevki:Stoper
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:İspanya
  • 324
    takımın sistemine en uygun savunma yapan oyuncu. puyol liderdi yanındakileri kontrol ederdi ancak ramos için buna gerek yok. zaten yanında lider ruhlu oyuncular daima olacaktır. en verimli zamanı pepe ile birlikte kasap havası oynadıkları dönemdir şimdi ise varane için lider rolü üstleniyor. rakip oyuncuları hızıyla çok rahat yıldırabilen ve çok iyi ayakta kalarak savunma yapan bir adam ramos. puyol daha çok tek hamleli savunmalar gibi farklı stiller yani.

    ayrıca ramos bekden evrilme olduğu için kendisinin ayağı çok iyi ki günümüz futbolu için muazzam bir özellik. kafa topları desen maşallahı var zaten pozisyon bilincide yerinde. puyolda da bu özelliklerden vardı ama puyol arka planda durup defansı yönetme işini daha iyi yapıyordu. sertlik olarak ramos daha az sert gözükse de asıl pis işi yapan odur. hele dediğim gibi pepe ile yan yana gelirlerse rakip kim olursa olsun farketmiyor gayet sert olabiliyor.

    sonuç olarak puyol ile karşılaştıralabilir ancak farklı özelliklerde birbirlerine üstünlük kurcaklardır. ama son noktada reis kafayı koyar maçı alır döner *
    ayrıca;
    http://www.menshealth.com.tr/...ds/2012/12/ramos.png

    futbol sadece sahada değil her yerde oynanıyor bence ramos*
App Store'dan indirin Google Play'den alın