resim
Emre Mor
Takım:Eyüpspor
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:27
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 442
    mümkünse uzunca bir süre türkiye'ye milli maçlar ve milli takım kampları dışında uğramaması gereken genç oyuncu.

    dortmund genç oyuncular için mükemmel bir imkan, buna şüphe yok; ama takdir edersiniz ki aynı zamanda da oldukça rekabetçi bir takım. şu aşamada çok sınırlı bir profesyonel kariyere rağmen dortmund'un bir parçası ve normal olarak da forma şansı bulmakta zorlanıyor. emre'nin bir alt seviyeye kiraya gitmesi, orada düzenli forma şansı bulması ve dortmund'a biraz daha kendisini geliştirerek dönmesi gerekiyor. tıpkı nuri şahin gibi.

    ancak kusura bakmayın, bu "bir alt seviye" asla ve asla türkiye değil. genç oyuncuların kendini geliştirmesi için belki de en olumsuz ortamlardan birine sahibiz. türkiye'de kirada geçireceği bir yıl bence emre için sadece yoğun stres altında geçen kayıp bir yıl olur. ben emre'nin (tam da zamanında nuri ve şimdi enes'te olduğu gibi) hollanda liginin orta üst takımları veya ispanya yahut almanya'nın baş altı takımları gibi takımlara yönelmesi gerektiğini düşünüyorum.

    emre gerçekten her gün karşımıza çıkmayacak derecede yetenekli bir oyuncu. ama yaşı artık öyle veya böyle 20. bu nedenle bu 3-4 yıl onun gelişimi için çok ama çok önemli. umuyorum bu 3-4 yılı kemdisi için en verimli şekilde geçirir ve ülkemizin de kendi çapında bir süper starı olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın