resim
Emre Mor
Takım:Eyüpspor
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:27
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 440
    bugün tüm spor gazeteleri emre mor başlığı atmış. haberlerin hülasası ve de özeti, purusya dortmund'un (borissia dortmund) emre mor'u kiralamak istediği ve bizim de talip olduğumuz. (bjk ve fener de talipmiş)

    bence biraz geç kalınmış bir hareket. devre arasında yapılmalıydı bu kiralama. lakin b. dortmund'un ancak ikna olduğunu düşünüyorum.

    galatasaraylı olduğunu açıkça beyan etmiş bir futbolcuya diğer büyücekler neden maydanoz olurlar bilmem. netice olarak kiralık olacak. yanlış anlaşılmasın tuttuğu takımdan farklı bir takımda futbol oynamak gayet normaldir ama bir futbolcu bir takıma olan aşkını açıkça beyan etmiş ise artık diğer takımlar bir adım geride durmalı.

    emre mor'un sürekli oynaması gerektiğini ve bunun için en iyi yerin türkiye ya da ispanya olduğunu defalarca yazdım. bugün itibariyle benim bir yıl önce gördüğüm noktaya gelinmesine sevindim.

    emre mor dünya yıldızı olabilecek bir kumaşa sahip ve bunun için de derhal b. dortmund'dan ayrılması gerekir. onu takım olarak destekleyecek, kırılmalarında ona destek olabilecek ve devamlı oynatacak bir kulübe gitmesi şart. bunun için en iyi alternatif te galatasaray ya da başaltı bir ispanyol kulübü.

    umarım bize gelir ve aşıklar kavuşur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın