• 16
    garip bir projesi olan tesis. çok büyük sorunları olacağı aşikar zaten.mesela arkadaş (bkz: #2141713) şu entrysinde soru sormuş. ben nasıl anladığımızı şöyle özetliyim. düz kat kat olmayan bir yapı olan tt arena stadında drenaj sorununu anca 3-4 yıl sonra çözebildik. sadece stad yani suyu farklı yere rahat aktarıyorsun.

    edit: bazı arkadaşlar eleştirdiğimiz için laf söylemiş. kardeş 5 yıl önce yaptığın stadın drenajını yapamadın. o drenajla rezillik çektin cl'de. onları geçtim ulaşımdan tut, dış yapıya kadar hiç birşeyi olmayan hala stadın var. 5-6 yıl oldu daha stadının zemini yeni düzeliyor daha yeni stadının koltuklarını düzeltebildin.
    ülke ile ilgili konuşmaya gerek yok zaten yapılan projelerin durumlarını hatalarını. estetik algı olarak yaparsın istersen 20 katlı şekilde yaparsın ama öyle yapıcam diye gösteriş yapıp diğer konuları önemsemeden yapamazsın. yangınından mal kaçırır gibi stad yaptın sonun ortada. biz önümüzde somut örnekler var ve eleştiriyoruz. ama karşılık aman sakın ha siz birşey yapmayın. emin ol bugün yarışma düzenleseler ondan 50 kat iyi tasarım çıkar en detaylı haliyle. neyse biz düşünmeyelim onlar iyi bilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın