resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:53
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 3232
    burada ki her yazar galatasaray için burada değil mi? önemli olan galatasaray'ın daha iyi olması değil mi? o zaman taraftar olarak galatasaray'ın yanında olmak ve galatasaray'a gelecek kötülüklerden galatasaray'ı korumamız lazım. bu hükümettende gelse, dursun özbek'ten de gelse, her kimden gelirse gelsin taraftar tek olmak güçlü olmak ve galatasaray'ın yanında olmak zorundadır. gelelim şimdi bu başlığa, yazılanların hepsini okudum düşüncelerim aşağıda madde maddedir;

    1. galatasaray fikri hür, vicdanı hür ve irfanı hür bir klüp değil midir? o zaman alınan karar için neden bu kadar tepki gösteriyorsunuz?
    2. darbenin değil demokrasinin yanındasınız madem, neden demokratik bir oylamada sizin istemediğiniz bir sonuç çıktığında bu kadar tepki gösteriyorsunuz?
    3. ben ihraç edilmemesini olumlu buluyorum sebebim ise; biz siyasi parti değiliz. galatasaray'da kürt türk roman laz her kesimden insan vardır. akpli chpli hdpli herkesimden insan vardır. galatasaray'ın içinde fetö destekçisi vardır, diğer klüplerde de vardır, muhtemelen pkk yandaşıda vardır, atatürkçüsüde vardır, eşçinselide var biseksüelide var. anlayacağınız spor klüpleri kosmopolit bir yapıda ve siyaaset dışındadır.
    4. galatasaray'a hizmet eden hakan şükür'ü, kendilerinin neden milletvekili olarak aldığını, hangi vasfından dolayı aldığını, alan kişilerin fetö den yargılanması, şuan ki mevcut fetöcü olduğu bilinen milletvekillerinin hesap sorulmaması dururken, galatasaray neden böyle bir ihraca girişsin anlamıyorum.
    5. galatasaray zaten gerekeni yapmış, olması gerektiği gibi zekeriya öz'ü ihraç etmiştir. fetönün yanında olsaydı zekeriya öz'ü ihraç etmezdi.

    şimdi beyaz tv ''fetösaray'' falan diye alt yazı geçmiş. bu daha başlangıç, bakın görün hükümetinden tutunda, hükümetin medyası galatasaray'ın üzerine gelecektir. vergi çıkartacaklardır, arazi peşkeşini hızlandıracaklardır. artık gerçek galatasaraylıları, galatasaray'ı herkese karşı savunacak olan gerçek galatasaraylıları göreceğiz. unutmayın renkdaşlar başka galatasaray yok.

    bu yazıdan sonra bu videoyu izleyin: http://alkislarlayasiyorum.com/...yurek-bulent-korkmaz
App Store'dan indirin Google Play'den alın