*

  • 4987
    tarihtir bugün ve dün... ya dünkü çıkan genel kurul kararını tanıyacak ve fikri hür irfanı hür vicdanı hür bir galatasaray çıkacak karşımıza ama tabi bu galatasarayın her yerden elini bacağını kesecekler, borç üzerine borç binecek devlet her yerden galatasaray'ı bitirecek hamleler yapacak.

    ya da genel kurul kararı tanınmayacak hakan şükür ve arif erdem ihraç edilecek devlete biat edilecek, arsa marsa ne istiyorlarsa şartsız, koşulsuz verilecek galatasaray'ın borçları silinecek vergi affı gelecek üst hakları donatılacak ve uyutulacağız... tabi bu anlamda vizyonu olan kişiler değil her daim kuklalar galatasaray'ı yönetenler olacak.

    tahminen ki olacağı budur. genel kurul kararı yok sayılır ve hakan şükür ve arif erdem ihraç edilir. çünkü gelecek baskıyı bizim yönetimin kaldırmasını bırak türkiye'de kaldıracak kurum yok. her şey ellerinde ya bağımsız ama başarısız orta sıralarda oynayan hatta iflas edebilecek veyahut amatör lige kadar düşebilecek bir galatasaray ya da başkalarının kuklası bir galatasaray liseliler başkasının kuklası olmayı kabul ettiler bile yakında hakan şükür ve arif erdem ihraç edilip üstüne özür dileriz. beyaz tv, aspor gibi şarlatan ve yalaka tipler de bize ağır ithamlarda bulunduklarıyla kalır ve sonra da bizi galatasaray doğru yola geldi derler...
App Store'dan indirin Google Play'den alın