• 9
    bak kardeşim, sana anlatayım mı?

    galatasaray kurulduğunda 2. abdülhamit tahttaydı.
    türkiye cumhuriyetinin kurucusu, bugünleri büyük bir saygı ve minnetle birlikte kendisine bundan 100 yıl sonra doğan her çocuğun bile borçlu olacağı mustafa kemal atatürk suriye'de kurmay yüzbaşıydı.
    galatasaray kurulduğundan beri 3 padişah, 12 cumhurbaşkanı, 65 cumhuriyet hükümeti, sayısız bakan ve milletvekili gördü.
    toplamda 6 farklı siyasi yapının iktidarında varlığını sürdürdü.

    bugün galatasaray hakkında plan yapanlar, kulübe kendilerince istikamet çizeceğini düşünenler, tüm fani bedenler bir gün toprak olacak. ama o 100 yıl sonra doğan bir çocuk bile sarı - kırmızı renkleri gördüğünde heyecanlanacak.

    galatasaray senden, benden, bizden, herkesten çok daha uzun bir idealdir. bu ideale elini uzatmaya çalışan kim olursa olsun karşılığında galatasaray taraftarını karşısında kapı gibi görüp, geri duracaktır.

    o yazdığın talihsiz entry'de (ki başlık da entry'ler de moderasyon tarafından silinmiş teşekkür ederim) bahsettiğin insanlar da, dünyanın en ücra köşesinde kalbinde galatasaray aşkını taşıyanlar da senin bahsettiğin gibi bir şey olması durumunda bu durumun karşısında tek yürek olarak aslanlar gibi duracaktır. çünkü bu bize cumhuriyetten de önce ali sami yen'in, ondan da önce gül babanın emanetidir.

    tarihine, geçmişine saygısı olmayanın bir geleceği olmaz. bunu unutma. hangi takım taraftarı olursan ol, bunu unutursan kaybedersin!
App Store'dan indirin Google Play'den alın