resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:53
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 3220
    zamanında kandırılanların, bu işin içinden öyle hesapsızca çıkmaları elbette büyük bir hukuksuzluk örneğidir. ama siz, bu hukuksuzluğu, başka bir kişi için uygulayarak adaleti mi sağladığınıza inanıyorsunuz? ne hakan şükür, ne de bir başkası 'kandırıldım!' diyerek bu işin içinden çıkmamalı. birilerinin 'kandırıldım!' diyerek işin içinden çıkması, bir başkasının da aynı bahane ile bu işin içinden çıkmasına müsade etmemeli. bırakın, bu onların ayıbı olsun. kaldı ki, tarih onları da yargılayacaktır. bugün sağlanamayan adaletin karşılığı, yarın öbür gün verilecektir, zamanın darbeci komutanları yıllar sonra bile olsa yargılanmadılar mı?

    bunu elbette savunmuyorum. ama er geç bu yargılanma olmalı. bu bizim memleketimizin ayıbıdır elbette.

    he bu kandırılma meselesine gelince. hakan kandırıldım diyecek mi? hayır. malesef hala kandırılmış haldedir. uyanamamıştır. zamanında kandırılanlar ile alakalı aralarındaki bu ufak nüans farkı şudur; onlar kandırıldıklarını iddia edip, şu anda karşı cephe alırken, hakan şükür hala o saftadır.

    üyelikten ihraç edilmemesi de büyük bir ayıptır.

    siz hakan'ın ne 15 temmuz, ne şimdi, ne 28 şubat'ta, ne askeri liselerden öğrenciler tasfiye edilirken, ne de daha evvel cemaat ve fethullah gülen ile alakalı herhangi olumsuz bir görüş, bu cemaat ile bağlantısının kopmuş olduğu ile alakalı bir demeci, yazısı, tweet'i, herhangi bir beyanını gördünüz mü? aksine son birkaç aya kadar hep yanlarında olduklarını belirtirken, hala daha fethullahçı terör örgütü ile olumsuz bir beyanatı bulunmamaktadır.

    aynı şeyler arif için de geçerli.

    hem ki, madem hakan ve arif başarılı topçulardı, ismail demiriz'in ne suçu var? bakın ismail ihraç edildi, hem de büyük bir oy çokluğu ile. o da futbolcu değil miydi bu takımda? ne günahı var onun, gidip de uefa kupası kadrosunda yer almaması mı?

    http://www.diken.com.tr/...u-bir-hayatim-vardi/

    bakın, ismail tahliye de edildi.

    hakan'a geri dönersek; galatasaray'ın, milli takımın en büyük golcüsüdür, kırdığı rekorları uzun bir süre daha kıracak bir futbolcu olmayacaktır.

    ekleme, şu anketi de koymak istiyorum. sizlerin görüşlerini de merak ediyorum açıkçası.

    http://www.strawpoll.me/12610005
App Store'dan indirin Google Play'den alın