resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:53
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 3213
    daha suçlu olmadığı düşünülen, suçluluğunun ispatı istenen, henüz daha netleşmedi denilen vatan haini.
    ne diyebilirim ki allah aşkına 15 temmuz gecesi 250 tane vatandaşımızı öldüren terör örgütünün azılı üyelerinden, azılı savunucularından biri hakkında daha suçluluğu ispatlanmadı, ispatlansın zaten kendiliğinden ihraç olur deniliyor. birde kendisiyle birlikte diğer fetöcülürde vardı onların ihracı normal bu hainin ihraç edilmemesi doğru karar yahu burda bile çelişiyorsunuz kendinizle.
    fikri hür vicdanı hür galatsaraylı, hakan şükür denen hainin ihraç edilmesinden yana oy kullanırdı. sırf iktidar karşısında durayım diye hainin yanında durmakta neyin nesidir. iktidara fetö konusunda sen 15 senedir yanlış yaptın dedik ama inandıramadık deyip sonra da fetöcüyü kulüpte tutmak kadar saçma birşey olamaz ya. iktidar sen fetöyle birlikte hareket ettin suçun büyüğü senin, tamam suçun büyüğü onların olsun yahu hani suçtu bunlarla birlikte hareket etmek, bunları savunmak hani suçtu. işte bu nedenle fikri hür vicdanı hür galatasaraylı haine sen hainsin deyip kulüpten ihracını gerçekleştirirdi. genel kurulda bulunan sözüm ona galatasaraylılar sırf iktidara karşı hamle yapayım diye bir vatan haininind gerekeni yapamamıştır. birde bu kararı afedersiniz ama utanmadan izmir marşı ile kutlamıştır. atamın kemikleri sızlamıştır be yazık yav.
    gözünü hırs bürümüş iktidar karşıtları galatasarayı ve galatasaraylıları aldıkları gudubet kararla zor durumda bırakmıştır.

    edit: sen, devlet büyüklerine 15 yıldır bu adamlar hain diye uyar o zamanlar devlet büyükleri kabul etmeyince daha da sinirlen, daha sonra devlet büyüklerinin bir şekilde bunların terör örgütü olduğunu anladığı zamanda* 15 yıldır hain dediğin adamlara mensub bir kişiye hain demekten vazgeç. bunuda yaşa mustafa kemal paşa yaşa diyerek kutla.
    arkadaş bu durum tuhaf gelmiyor mu size. işime geldiği gibi atam diyen ben miyim şimdi. bu durumu belirtince işime geldiği gibi atam diyen ben isem tartışmayı uzatmayayım sizsiniz haklı diyeyim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın