resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:53
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 3209
    kendisinin ihraç edilmemesi tam bir fiyasko oldu benim için de, hele ki kendisinin ihraç edilmemesinin izmir marşıyla kutlanması akıl tutulması tabiri caizse, yani bir fetöcüyü izmir marşıyla aynı kareye koymak benim aklımın almadığı bir durum oldu.

    tut ki kendisi fetöcü değil, darbeye karşıydı falan, adama sormazlar mı neden kaçtın? neden dönüp yargılanmıyorsun? diye.
    tut ki kandırıldın, peki neden devlet fetöyü terör örgütü ilan etmesine rağmen onların safında yer tuttun?

    de ki ben hocamı ne pahasına olursa olsun yalnız bırakmam, eyvallah yürekli sadık bir adammış vatan hainliğini göze aldı hocasını bırakmadı derim ama twitterden ''cemaatçi değilim, darbeye kalkışanın allah belasını versin'' demek de ne oluyor, insanların aklıyla dalga geçmeye çalışmak seni ne kadar da zavallı gösteriyor hiç mi farkında değilsin, çevrenden hiç mi kimse söylemiyor bunu sana? sen şimdi kaçarak, geri dönmeyerek hakkındaki tüm suçlamaları kabul etmiş olmuyor musun?

    eğer gerçekten suçsuz değilsen dön yargılan, evet büyük ihtimalle ceza evinde geçecek hayatının geri kalanını, allah bilir belki de aklanacaksın ama sonuçta ''adam suçsuzluğuna o kadar inanıyor ki kendi isteğiyle döndü yargılandı, helal olsun'' denecek hakkında, ''acaba doğru mu söylüyor lan, cidden suçsuz mu?'' denecek senin için, şerefinle yatacaksın içerde. o kadar asker kendilerine itham edilen suçlamalar karşısında kaçmadı, suçsuzlardı ve kendi elleriyle teslim oldular, şerefleriyle yattılar ve çıktılar, hiçbiri hain damgası yemedi, hayatları değişti ama hepsi onurunu gururunu korudu.

    şimdi gerçekten değdi mi bu yaptıklarına? artık herkes senin için vatan haini, kaçak, elinde şehit kanı olanlarla iş tutan şerefsiz diyor, benim zoruma gidiyor sana bunları söyleyenleri gördüğümde, sen benim efsanemdin çünkü, senini gol attığın maçlarda iki kat fazla sevinirdim, yıllar yılı ne sevdiğin numara kaç dediklerinde hep 9 dedim neden dediler hakan şükür'ün forma numarası dedim, sen gol atamadıkça stresine ben girdim, euro 2008 kadrosuna alınmadığında 1 hafa depresyona girdim, değdi mi lan tüm bunları yıkmaya bir kalemde, söyle.

    sana olan tüm sevgim, yaşattığın mutluluklar vatan hainliğinin üstünü örtmüyor maalesef, bana, çocukluğuma, hüzünlerime-sevinçlerime ve de en önemlisi vatanıma ihtanet ettin sen, seni asla affetmeyeceğim kral ;(
App Store'dan indirin Google Play'den alın