resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:53
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 3208
    kendisini ne kadar sevdiğimi sabaha kadar anlatabilirim. çocuğum olsa adını hakan koymayı bile düşünürdüm küçükken. hagi'den daha fazla kişiyi galatasaraylı yapmıştır muhtemelen. taraflı tarafsız herkes severdi. sevgim azalsa da bitmiş değil. hala seviyorum. kendisini silinemeyecek kadar yer edinmiştir türk futbol tarihine. gelmiş geçmiş en iyi türk forvettir.

    nasıl ki yanlışları bu başarılarını yok saymamızı gerektirmiyorsa, başarıları da yanlışlarını örtmemeli. kendisinin yanlışı nedir peki? kendisinin yanlışı ne siyasete atılmasıdır nede cemaatten yana tavır almasıdır. 15 temmuz'dan beri twitter'de hep aynı şeyleri tekrar edip durmakta. ''darbeye kim girişmişse allah belasını versin''. e kral, saf mısın salak mısın, sağır sultan bile biliyor kimin girişimi olduğunu diye cevap verecek olsan da yanıtlamaz. dikkat ettim, kendisi ancak sevgi mesajlarına ya da kendisine küfür edenlere cevap veriyor. bu kadar ucuza kaçması hiç hoş değil. adam gibi soruların hiçbirine cevap verdiğini görmedim. en fazla, kitap yazınca okursunuz diyor. yahu ne kitabı ya, ne kitabı? senin gibi adamın kitabında futbol hayatı anlatılır, özel hayatı anlatılır. siyasetin saçmalıkları değil. vatan hainliği ile suçlanıp bu kadar aptalca davranması zoruma gidiyor. onun yerine ben sinirleniyorum. biz kendisine toz kondurmazken o hocasına toz kondurmuyor.

    diyor ki rica üzerine siyasete girdim. eh iyi tamam hoş. spordan gelmiş biri siyasete farklı bir bakış açısı getirebilir vs.. yani açıklanabilir. türk futbolunun yetiştirdiği en büyük futbolcu spor atılımlarında söz sahibi olmayacak da kim olacak, değil mi? sonra cemaat-iktidar kavgası başlıyor. kendisi cemaatten yana taraf alıyor. bakın siyasete rica ile giren kişi şu durumda istifa eder. partisinden değil ama, milletvekilliğinden. ya da partisinde kalır. zira bağımsız olarak girdiği seçimde aldığı oy oranı belli. neyse, hadi buna da tamam. sonrasında, siyasete zorla girmiş adam twitter'da 7/24 siyaset konuşmaya, bol bol muhalif tweetler rt'lemeye başlıyor o tarihten sonra. hatta öyle bir boyuta varıyor ki, adım gibi eminim ki hakan şükür ile birlikte başka biri de hesabı kullanıyordu. artık muhalif yazıları geçtim, aşırı sol örgütlere ait tweet'lerden milliyetçilere, dindar kesimden ulusalcılara kadar her türlü tweet'i hakaret küfür fark etmeksizin paylaşmaya başladığında hesabını sessize almıştım. çekilir gibi değildi. kendisini unfollow etmek, bugün genel kurulda hakan şükür'ü üyelikten atmak gibi bir şeydi benim için. yapamadım. keşke kendisi 15 temmuz sonrası yine muhalif kalsaydı ama cemaat ile bağım kalmadı diyebilseydi. bunca olaya rağmen hala amerika'da yaşayıp hocasına tek kelime edemeyip '' darbeyi kim yaptıysa allah belasını versin'' diyerek ancak milleti aptal yerine koymuş olur. çok mu zordu şunu yapmak? yapmadı. kendisini sevenleri üzmeye devam ediyor. hatasında hala ısrar eden birine üzülecek değilim. 45 yaşında adam doğruyu yanlışı ayırt edecek yaştadır bana göre. bu yüzden üyeliğinin iptal edilmesi gayet normal. cezasını da kulüp değil türk yargısı verecektir. umarım suçsuz bulunur ve sadece aptallığından böyle davranmaya devam ediyordur. ama benim için samimiyetini kaybetmiştir. buna rağmen seviyorum. ah ulan kral, ah! kendine, kariyerine, galatasaray'a ve bize ihanet değil de nedir bu?

    bir de arif erdem var. kendisine daha çok üzülüyorum aslında. kaçması şüphelendirse de, kendisinin ilişkisi tamamen geçmişteki yardımlar ve toplantılardan ibaret olduğunu sanıyorum. bir futbolcu bu kadar karanlık yüzü olan kuruluşlarla ne işi olabilir? adamlar bunları medya yüzü olarak kullanmış yıllarca. bizim kral da utanmadan hala kullandırıyor kendini. bunun adı dram. başka bir şey değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın