resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 8609
    o kadar küçük kafalarca eleştiriliyor ki, akıllara ziyan. burada küçücük rumuzlarının arkasından 75 yaşında enerji devi şirketin sahibi (bakın ceo'su değil; bizzat sahibi) bir insanın galatasaray kongresine gelerek ilgi çekmeye çalıştığını düşünüyorlar. işte "vizyon" dediğimiz şey tam da bu aslında. bunu söyleyen adamın vizyonunda galatasaray başkanlığı şan, şöhret ve ilgi. bu kadar düşünebiliyor çünkü.

    galatasaray kongresinde kürsüye çıkmak dursun özbek için çok büyük bir reklam olabilir. ama ünal aysal için değildir. zira ünal aysal'i sen bilmiyordun galatasaray başkanı olmadan önce. ama adamın zaten oldukça büyük bir ağırlığı var tüm dünyada. cnn international'a bağlanıp ekonomi yorumu yapıyordu bu adam. galatasaray başkanı olduğu için değil.

    bir de sene olmuş 2017 hala "galatasaray'ı batırdı" diyen var. adamın döneminde gelir patlaması yaşamışız. ama deniyor ki "çok harcadı". yahu adam harcamasa sen o parayı kazanamayacaktın. bir şey değişmeyecekti yani. marka değeri nedir, ne değildir biraz araştırın allah aşkına. bir futbol takımının marka değeri artmadıkça gelirlerini artırması imkansız. alın işte size dursun. hani gelir, nerede? yok. anca riva'yı ve florya'yı yok pahasına satarak gelir elde edecek, inşallah. belirsiz bir gelecekte. o yetki ünal aysal'a verilseydi şu an riva'nın geliri gelmeye başlamıştı.

    hırsınızı anlıyorum. terim'e hak ettiği muameleyi göstermesini, ali dürüst, abdürrahim albayrak ve adnan öztürk'ün foyalarını ortaya çıkarmasını sindiremiyorsunuz. ama artık komik oluyor. o kadar komik ki, rahatsız ediyor.

    ekleme:

    25 mart 2017 galatasaray mali genel kurul toplantısında çıkıp başkanlığa adaylığını koymadığı için kendisini eleştirenler var. pardon ama hangi seçim için? açın artık gözlerinizi. ayılın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın