• 129
    16 nisan'daki referandum sebebiyle son zamanlarda rıdvan dilmen, arda turan, hidayet türkoğlu ve yıldırım demirören gibi tiplerin yaptıkları eylem. bana niyeyse herhangi bir film ya da maç yayını öncesinde ekranlara yansıyan "kardeşler kebap... sunar!" tipi reklamları hatırlatıyor.

    öncelikle mevkileri gereği tarafsız olmaları icap eden insanların düşünce özgürlüğü kisvesi altında siyasi propaganda yapmaları yanlıştır, hatta direkt suçtur. dahası, reklamın da iyisi veya kötüsü gayet de olur kardeşim, yani bu yalaka tiplerin pişmiş kelle gibi sırıtarak yaptıkları amatörce sözüm ona propagandaya ciddi ciddi kanacak ve fikrini değiştirecek seçmen varsa vallahi billahi bu yaşına kadar iyi bile yaşamış ama yine de allah tezinden şifa versin.

    o zaman kafa sikmekten başka bir işe yaramayan bu eylem nedir? söyleyeyim: yalakalık, el etek öpme, göt korkusu, çanak yalama, mamalanma ve ele güne karşı ne olur ne olmaz diyerekten bağlılık ilanıdır, başka da bir şey değil...

    seçmen: "referandum için gerçekten kararsızım..."
    yıldırım demirören: "sayın cumhurbaşkanım, daha güçlü türkiye için 17 nisan sabahı 'evet' diyen bir türkiye'ye uyanmak için saygılarımı sunuyorum"
    seçmen: https://youtu.be/gHJGLfG7dy8?t=33 akabinde, "y. d. bile "evet" diyorsa ben de kesin evet demeliyim. mutlaka bir bildiği olmalı :("
App Store'dan indirin Google Play'den alın