resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 12025
    kültürsüz, sığ, şımarık futbolcu.

    aslında haksız da değil, düşünsenize etrafınızdaki herkes "ardacığım canım cicim, bir tanesin, en yetenekli kişi sensin, sempatiksin, senin yaptığın esprileri cem yılmaz yapamıyor, barcelona oyuncususun, kralsın, bir numarasın, heykelin yapılsa bir yerlerine beton yetmez." derse.

    fuat akdağ, mehmet arslan gibi tipler sırf birileri istiyor diye bu bayrampaşa çocuğunu parlatıp, milyonlarca euro para kazanmama rağmen fakir edebiyatı yapılarak rol model olarak sunulursam ben de herşeyi ben biliyorum siz kimsiniz, ben bu ülkeye yüzyılda bir gelirim derim.

    ayrıca bu bayrampaşa çocuğu olmak ne demek, neden bir sosyal statü belirtisi çözmek güç. sanki maradona, pele, messi, c.ronaldo, ronaldo vs vs kraliyet ailesi üyesi de bu bizimki fakir halktan. neymiş küçükken sokaklarda top oynuyormuş, biz 60'a 100, hibrit cim sahalarda top oynadık sanki. ailesi hala bayrampaşa'da oturuyormuş. hak etmeden sınıf atlarsan üst sınıf ortamlarında yapamazsın. oranın kültürüne alışamazsın. babası kahveye gidemez, annesi komşularla gün yapamaz, o yüzden gayet normal bayrampaşa'da oturmaları. sorulması gereken soru şu ailesi sgk hastanelerine mi gidiyor, üst düzey özel hastanelere mi? o zaman halk insanı mı değil mi anlarım.

    neyse şunu da söylemek lazım, yeteneklidir ve avrupa'ya giderek kendini bu leş türk futbolundan kurtarmıştır. bir abi olarak tavsiyem türk basınından, çevrendeki pohpohlayıcı kişilerden, siyasetten uzak durması. yoksa o leşlik kendisini hiçbiryerde yanlız bırakmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın