resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 12010
    http://tr.beinsports.com/...rtik-sira-bize-geldi

    o kadar cahil, o kadar pişkin, o kadar ukala ve aymaz ki, aşağılamaya çalıştığı, yaranmak ve yalamak için utanmadan dil uzattığı insanların bugün geldiği noktanın ilk kilometre taşlarını oluşturduğunu çoktan unutmuş. ve beyimiz, tam da kendi karakterine yakışır şekilde nankörlüğün dibine vuruyor.

    tu kaka dediğin o insanlar, hep bir ağızdan senin adını haykıran, sana besteler yapıp pankartlar açan, basketbol maçında dahi bütün pota arkası tribünü kaplayacak şekilde senin silüetini çizip boyayıp açan, basın sana çılgıncasına yüklenirken senin arkanda duran, çocuklarına senin ismini veren, sen 23 yaşında galatasaray'ın kaptanı olduğunda bununla gurur duyup buna sevinen insanların ta kendisi.

    sen şimdi tutup nasıl bir haddini ve kendini bilmezlikle o insanlara bu yakıştırmaları yapıp kendince ahkam kesebiliyorsun? sen kimsin ki bu insanlara kalitesiz diyebiliyorsun?

    şundan emin ol, omuzlarında yükseldiğin o insanlar, bu saatten sonra imkan buldukları anda seni o omuzlardan büyük bir istekle tepenin üstüne atacaklar.

    ve senin buna sitem etmeye bile hakkın olmayacak!
App Store'dan indirin Google Play'den alın