resim
Simone Inzaghi
Görev:Teknik Direktör
Takım:Inter
Yaş:48
Uyruk:İtalya
  • 9
    çok iyi bir teknik direktör olma yolunda hızla ilerliyor. futbolculuğunun yarısından fazlasını geçirdiği lazio'yu yıllar sonra adam etmek kendisine nasip oldu. daha ilk sezonunda taş gibi takım kurdu. ligde dördüncüler. italya kupası'nda yarı finaldeler ki ezeli ve ebedi düşmanları roma'yı ilk maçta 2-0 yendiler. büyük ihtimalle finalde juve'yle oynayacaklar.

    takımda birçok oyuncuyu parlattı. immobile yıllar sonra "gol" diye bir olgunun var olduğundan haberdar oldu. keita balde ve felipe anderson istikrarsız ama yetenekli arıza oyuncularken, istikrarlı ve de yetenekli arıza oyuncuya evrildiler; sonuçta bu da bir şey. biglia zaten klas adamdı, parolo euro 2016'dan parlamış olarak geldi, milinkoviç-saviç ise inzaghi'nin elinde parlayanlardan. zengin kulüplerden biri parayı bastırıp alırsa şaşırmamak gerek. aynı şekilde stefan de vrij de taş gibi stoperim diye bağırmaya devam ediyor, o da gidici duruyor.

    lazio gibi ümitsiz bir vakayı bu derece adam edeceğini kimse beklemiyordu. hatta lazio taraftarına sezon başı "7. olacaksınız kabul mü?" diye sorsan yarısı kabul ederdi. diğer yarısı da "kabul ama zenci futbolculara maymun taklidi yapabileceğiz?" diye karşılık verirdi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın