resim
Emre Çolak
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:33
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 5806
    sanıyorum bay riekerink'in* en doğru saptaması emre çolak'tı. selçuk'u geride ve sneijder ilerideyken ikili arasında köprü görevi görüyordu. top hangisine gelse yakınında boşta onları rahatlatıyor, top rakipteyken de fiziğinin el verdiği şekilde rahatsız ediyordu. zaten riekerink ile en iyi oynadığımız maçları hatırlarsanız, emre çolak'ın merkezde oynadığı maçlardı.

    emre çolak gittiğinde pek üzülmemiştim çünkü o tip bir oyuncu ile yeri dolardı. bu sebeple riekerink, stefan johansen tam bu tip oyuncuydu ama olmadı, delaney tam bu tip olmasa da temposu yeterli olurdu. 2016 sezonundaki lassana diarra ise sınıf atlatırdı. ama biz gittik transfer döneminde selçuk-emre-sneijder üçlüsünde iki tane selçuk'un rolünü alabilecek adam (de jong, tolga) ve bir tane de sneijder'in rolünü üstlenebilecek adam (josue, aslında emre çolak'ın rolünü alır diyordum ama riekerink böyle düşünmedi ve mecbur kalmadıkça oynatmadı o bölgede) aldık.

    bu yönetimin en büyük sıkıntısı da bu bence. gidip oyuncu alıyorlar ama takımdaki rollere göre değil tamamen doğaçlama ve rastgele. bu yüzden şişkin ve sürekli yetersiz bir takım oluyor.

    melo'nun yeri dolmadı (sürekli yeni selçuk alınırsa nasıl dolsun, fırsat diye mehmet ekici'yi istiyorlar, kaliteli diye tolgay arslan'ı istiyorlar, kalitesiz değiller ama bunlar da bildiğin selçuk), emre çolak'ın bile yeri dolmadı, eboue'nin yeri dolmadı, devşirme sol bek riera'nın, beğenmediğimiz telles'in bile dolmadı.

    podolski gidiyor yeri dolar mı? sneijder ve göbeği giderse yeri dolacak mı? ben size bir şey söyleyim mi? emin olun en beğenmediğimiz selçuk ve chedjou bile gitse bu yönetim onları bir şekilde aratacak hamleler yapacak. suçlular ise; levent nazifoğlu, fatih işbecer gibi cenk ergün, orhan atik gibi ayhan akman, riekerink gibi igor tudor olacak ama mehmet özbek ve onu oraya getiren ağabeyi olmayacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın