resim
Łukasz Józef Podolski
Takım:Górnik Zabrze
Mevki:Forvet Arkası
Yaş:39
Boy:1.82
Uyruk:Almanya
  • 3633
    her hafta hemen hemen aynı futbolu oynayan adamı gol attığında "alman tankı" atamadığında da "alman emeklisi" olarak değerlendiriyoruz, anlamadım ki ben bu kafayı? kendisinin hareketsizliğini galatasaray'ı kafasında bitirmiş olmasına bağlayanlar herhalde galatasaray'dan önce hiç kendisini izlemediler. poldi her zaman buydu. alman milli takımında da yıllarca böyle oynadı. özetlerde bam bam kaleyi bombaladığını görüp herhalde bütün maç rakip savunmayı hallaç pamuğu gibi savurduğunu falan sanıyordunuz. poldi bir silahtır. maç içerisinde saklanır, kaybolur ama her zaman oradadır. senin o silahı kullanman gerekir. modern futbolda böyle bir oyuncudan verim almak kolay değil tabi. arsenal'de olmadı, inter'de olmadı. buna uygun bir planın yoksa sende de olmaz. arsenal, inter kendisine muhtaç değildi belki ama biz muhtacız.

    mesut özil gelip arsenal'de madrid'de oynadığı oyunu bizde oynasa herhalde yine "yauv kafasında bitirmiş galatasaray'ı" diyeceksiniz.

    ayrıca muhteşem kadro yapılanmandaki tek santrafor sakat veya formsuz olunca mecburen santrafor olarak kullandığın adamı, tudor’un muhteşem 5-2-3 taktiğinde en uctaki adam olarak kayboluyor diye gömüyorsan kusura bakma da sen haksızsın kardeşim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın