• 864
    içinde yaşadığımız ülkede özür dileyen, hatasını kabul eden, eleştirileri dinleyerek kendini düzeltmeye çalışan, başaramazsa da istifa eden siyasetçi, yönetici, müdür, vb herhangi bir insan görmek çok zor. hatta öyle bir hale gelindi ki, pişkin şekilde üste dahi çıkıyor bu tepki gören insanlar, hemen tepki gösterenleri başka şeylerle itham ediyorlar, olay inanılmaz komik yerlere gidiyor sonra.

    mevcut yönetimimiz de 2 yıldır hiç bir saniye taraftar desteği ve sevgisi görmemelerine rağmen, skandal üstüne skandallara imza atıp tepkiler yemelerine rağmen aynı metotla pişkinlik içeren demeçler veriyordu. hakikaten taraftar tepkileri, saha içi ve dışı başarısızlıklar hiç bir şey işlemeyecek bu adamlara, biz kendimizi yırttığımızla kalacağız diye bir görüntü vardı. neyse ki istifalar gelmeye başladı ve şahsen içime umut doğurdu bu adamlar. demek ki hakikaten tepkilerimiz, eleştirilerimiz bir yerde sonuç veriyor, verecek. bu yüzden daha da yüksek sesle eleştirmeye, isyan etmeye devam etmeliyiz.

    çok adam geliyor geçiyor, oyuncu, hoca, yönetici vb. bu beyefendi hakikaten en ilginç adamlardan biri olarak hafızamızda yer edecek. emekleri için teşekkür dahi edebileceğimiz bir şey yok, şu ayrılış demeçlerinden bile galatasaraylı olmadığı, galatasaray'ın iyiliğini istemediği belli oluyor. yollarımız tekrar kesişmez umarım levent bey...
App Store'dan indirin Google Play'den alın